RODILLO RODILLO RODILLO!!!

El Montbrió es regala una gran tarda de futbol amb un joc de toc i buscant sempre trenar jugades, aconseguint un gran resultat que dóna molta moral i omple als jugadors de confiança de cara al pròxim partit de lliga que jugaran al camp de la Pastoreta, un dels xocs més difícils d'aquesta lliga.

Dissabte a la tarda, el CEM visitava el Municipal de Riudecols, amb les esperances posades a aconseguir fer un bon partit i treure'n un bon resultat, a la vista que l'endemà s'enfrontaven els dos primers classificats, Les Borges i la Pastoreta, i que se'ls podria atrapar en la classificació. Ningú ho comentava, però tothom tenia posat en ment que guanyar els tres punts de Riudecols serviria per demostrar de que es capaç aquest equip i anar amb forces la setmana següent al camp de la Pastoreta.

El Miquel va proposar un partit amb el ja habitual 4-5-1, buscant tenir el mig del camp controlat i treure la pilota controlada per tal d'aprofitar la qualitat individual dels nostres jugadors. I així va ser. El matx va començar amb un Montbrió ben plantat al terreny de joc que va aguantar l'embestida del Riudecols en els primers 5 minuts de partit. Poc a poc però, els verd-i-negres van anar agafant el control del partit i van començar a disposar de bones ocasions de gol. Així, en la primera que van tenir, Rudi recollia una pilota en una contra i donava la passada de la mort a Òscar Rofes, però aquest no va arribar a poder rematar. Al cap de poc però, el jove extrem de Riudecanyes aprofitava una sacada de banda ràpida i marxava en velocitat del seu marcador, i amb una gran mitja volea, batia el porter i inaugurava el marcador. L'alegria visitant va ser molt visible, ja que estava sent un partit una mica encallat.
Els minuts van anar passant i amb un joc no gaire clar, semblava que s'arribaria a la mitja part amb el 0 a 1, tot i que els visitants van disposar d'una altra passada de la mort la qual va poder treure un defensa local. Quan tot semblava indicar que marxarien als vestuaris amb el marcador esmentat, van arribar els tres minuts màgics del Montbrió. En el 42, Arnau, molt llest, posava una pilota en profunditat cap a Rudi, el qual va controlar amb el pit i es va plantar sol davant del porter, i aquest cop si, va definir amb una bonica vaselina que donava la tranquilitat en el marcador. I només dos minuts després, Oscar Rofes sacava de banda prop de l'àrea local i el Sales, demostrant que és un autèntic depredador de l'àrea, s'anticipava a dos defenses i els robava la pilota, definint amb la cama esquerra ajustada al pal. Els jugadors no s'ho acabaven de creure, però havien aconseguit sentenciar el partit abans de la mitja part. Després del gol, l'àrbitre va xiular el final de la primera part.

A la segona, la consigna va ser no sortir adormits i estar ben atents a l'embestida local que segur que durien a terme en els primers minuts. I així va ser. El Riudecols va sortir molt fort intentant retallar distàncies de seguida. Val a dir que el CEM ho va passar força malament en els primers 10 minuts de la represa, però a partir de llavors, es va tornar a fer amb el domini de la pilota i va tornar a trenar bones jugades. D'aquesta manera, en una gran acció, Òscar Rofes, un dels homes del partit, recollia una bona passada i feia una bonica vaselina, la qual va superar el porter, i quan ja tots cridaven el gol, la pilota va botar davant de la línia i va sortir fora. Va ser una gran llàstima. Tot i això, el Montbrió ho va seguir intentant, i va acabar arribant el quart gol de la tarda. Sales, rapidíssim, recollia una bona passada interior i marxava en velocitat de tots, inclús del porter, i rematava amb un bon xut potent ajustat al primer pal. Un gran gol que ja permetia relaxar del tot al nostre equip i que ja només havia d'aguantar el resultat fins al final. Però el que no s'esperaven els visitants és que l'àrbitre, potser per donar una mica d'emoció al partit, va voler convertir-se en protagonista i va començar a pitar coses incongroents que no entenia ni ell mateix. Així va ser com va pitar un penalti comès per Pitarch que només va veure ell. Però el que no sabia l'àrbitre és que el CEM també té un gran porter, i Rolando va endevinar la direcció del xut i va fer una gran parada que encara donava més moral a l'equip. Com que va veure que amb el penalti no li havia funcionat, l'àrbitre es va tornar a inventar una pena dins l'àrea, aquest cop una falta indirecta, però que el Riudecols no va saber aprofitar. Al cap de poc, va xiular el final del partit i els visitants van marxar amb la gran satisfacció d' haver completat un bon partit.

Aquella mateixa nit, alguns membres de la redacció van sortir a fer un beure i van trobar in fraganti al jove central de l'equip Aleix Coll, que estava celebrant la victòria amb gran eufòria, acompanyat d'una bonica noia que fonts properes ens han comentat que es podria tractar de la mateixa Paris Hilton. Al ser preguntat per quines sensacions tenia del partit, va contestar que: "La veritat és que l'equip està en una bona dinàmica, fent un bon joc i agradant-se. A més a més, els resultats ens estan acompanyant i això és clau per mantenir la confiança que ens fa falta. A part d'això, tinc el pressentiment de que demà el partit entre les Borges i la Pastoreta acabarà 0 a 0 i ens quedarem els 3 empatats a punts al capdavant, cosa que serà molt important de cara al difícil partit que tenim la setmana que ve al camp de la Pastoreta."

El pròxim partit serà el dissabte 7 de Novembre a les 6 de la tarda al camp de la Pastoreta. Us hi esperem a tots!!!