PLANTILLA EN EL PARTIT CONTRA EL VILAFORTUNY



Aquest matí, a la redacció del club, ens ha arribat de sotamà la primera foto oficial del C.E. Montbrió d'aquesta temporada. Per desgràcia, no es va poder fer la foto amb tota la plantilla sencera, ja que existien les baixes de Jordi Anguera, Jordi Alsina, Miquel Sanchís i Marc Pàmies. La foto, realitzada per Ramon Puig, ens deixa detalls de que al nostre equip encara li falta pràctica en l'art aquest de fer fotografies.
Com podem comprovar al bell mig de la foto, sembla que a dos dels nostres homes, el Toni i l'Ernest, els ha faltat menjar petit suisse al llarg de la seva vida, ja que el pam i mig que els separa de la resta de jugadors que estan drets fa molt evident la diferència. (És que mira que posar-se al costat del Pitarch i l'Aleix... a qui se li acut...).
En la imatge, també podem observar al Rolando volguent emular al mateix Àngel de la Guarda o alguna cosa semblant... (Esperem que sigui per encomanar-se a tots els sants i aconseguir cada dissabte tenir la porteria a zero)

Aquesta tarda, el portaveu de l'equip ha parlat en roda de premsa i ha assegurat que des del club s'està treballant per millorar aquest aspecte i que no tardarem en veure els resultats obtinguts.
De moment, aquesta és tota la informació de la qual disposem. Seguirem informant