RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA


El Montbrió es retroba amb la victòria tres setmanes després de la última en un partit on s'ha de destacar l'excel·lent actuació de Carlos Garcia a la porteria, que la va deixar a zero completant grans intervencions. El matx va començar amb molta força i energia però la lesió d'Anguera al minut 25 de joc va desconcentrar al CEM, ja que el jove davanter local va rebre una entrada brutal digne de targeta vermella per part d'un defensa que en ves de jugar a futbol i fer mal als contraris s'hauria de dedicar a pasturar les cabres. Tot i això, tres punts molt importants que tornen a acostar a l'equip als llocs de privilegi de la categoria.

Dissabte el Montbrió tenia una prova de foc per demostrar que tot i perdre els últims tres partits, aquest equip té esperit i coratge per arreglar la situació. Davant teniem el Porrera, un equip que ha començat força bé la temporada i que s'ha renovat molt. Tal com deia el míster abans de començar el matx, hi havia dos opcions possibles: guanyar o guanyar. I així va ser com va sortir el Montbrió, amb 4 homes molt adelantats buscant sempre el joc ofensiu. 


El partit va començar molt bé pels interessos locals, ja que al minut 7, en una falta a la frontal de l'àrea, Anguera la va executar a la perfecció i va aconseguir un preciós gol com els que ens tenia acostumats la temporada passada. Val a dir que el jove davanter sortia d'una lesió de feia poques setmanes i poc a poc s'està recuperant, i amb aquest gol va demostrar que es troba al 100% de les seves facultats.
Malauradament però, al cap de no gaires minuts, i veient el Porrera que tot el mal que estava fent el CEM venia de les botes del Jordi, un criminal que dissabte va decidir provar a veure què era això del futbol  va entrar de manera brutal contra el seu turmell, cosa que va provocar la lesió i la següent substitució de l'Anguera. El cos mèdic li està fent proves i s'espera que no sigui gaire greu.
Bé, l'àrbitre només va ensenyar la groga al defensa del Porrera i això va fer que el Montbrió perdés una mica els nervis, com es va notar en els següents minuts. Tot i això, poc a poc es va calmar i va disposar de diverses ocasions, com un remat de cap que el porter va treure amb una excel·lent parada o un xut de lluny que no va entrar per ben poc. Poc després, es va arribar a la mitja part.


A la segona, el Montbrió tenia clar que si no apretava i es relaxava el Porrera li complicaria les coses. Així que va sortir disposat a sentenciar el partit el més aviat possible. I la veritat que d'ocasions no en van faltar. Un embolic dins l'àrea que el Sales per poc fa entrar, un córner tret per Joan que Rudi remata per damunt del travesser, una jugada de l'Òscar Rofes que es planta amb una gran acció dins l'àrea i entre el porter i el defensa aconsegueixen desviar a córner, un internada perfecte del Joan que remata amb l'esquerra i per molt poc surt fregant el travesser, una falta llançada amb molta potència per part de l'Antoni que el porter aconsegueix desviar amb molts problemes... Moltes ocasions que per desgràcia no es van materialitzar. I a l'altra porteria, també algunes ocasions, però amb la sort de tenir a Carlos Garcia sota pals. El porter local es va mostrar molt segur en tots els xuts i aproximacions rivals, però es va consagrar en un u-contra-u que quan tothom ja cantava gol va fer una gran estirada i va desviar a córner. Gran parada que va fer enfortir al CEM i que aguantant amb gran esforç va aconseguir finalitzar el partit i emportar-se els tres punts cap a casa. Només comentar que en la segona part el Porrera va endurir molt el joc i va fer entrades molt i molt dures, sense càstig per part de l'àrbitre, que per més inri, va expulsar al Carlos Domenech amb dues grogues molt polèmiques. Almenys més tard va tenir la dignitat d'expulsar al central del Porrera després que rematés la cama de l'Ernest.


Al finalitzar el partit, les càmeres de televisió van anar a entrevistar i a preguntar pel seu estat al protagonista del matx Jordi Anguera, el qual ens va comentar que: "El partit d'avui ha servit per confirmar que si sortim concentrats i amb les ganes de fer-ho bé podem guanyar molts partits i fer un bon joc. Necessitàvem la victòria d'avui per fer esborrar els fantasmes de les tres últimes setmanes i tornar a divertir-nos jugant. A més a més, els resultats d'aquesta setmana ens han tornat a apropar als llocs de dalt i ens han deixat com a equip menys golejat de la categoria, cosa que diu molt de la nostra defensa i el nostre joc. Ara toca pensar en el Castellvell i intentar guanyar-hi els tres punts. La inflamació de la cama m'ha baixat bastant, i espero poder estar en bones condicions per jugar."
Al marxar, el jugador va ser acompanyat per Juanjo Brau i el doctor Cugat els quals li anaven a realitzar diverses proves. Al llarg de la setmana, anirem informant sobre l'estat del nostre davanter.


El pròxim partit serà el dissabte 5 de Novembre a les 4 al camp del Castellvell, us hi esperem a tots!!