ESCOMBRANT CAP A CASA

El Monbrió perd el primer partit de la temporada en un matx on els dos protagonistes del partit no van ser pas els equips que s'enfrontaven, sinó que van ser el vent i l'àrbitre. Una errada clamorosa d'aquest últim va fer que l'equip local s'emportés els 3 punts de manera totalment injusta.

Arribava el primer partit fort de la temporada i el CEM estava disposat a no posar-li les coses gens fàcils a un dels suposats candidats a pujar de categoria aquest any. Miquel va apostar per un sistema de joc de pressió que dificultés la sortida de pilota de la Pastoreta i la jugada li va sortir la mar de bé. En els primers 45 minuts de joc, el Montbrió va controlar molt bé el partit, portant el compàs en tot moment. És cert que la Pastoreta té molts bons jugadors i és un equip molt ben treballat, i fruit d'això van tenir les seves opcions de marcar, però els verd-i-negres van controlar molt bé les embestides dels locals i no deixaven que tinguessin gaires ocasions d'acostar-se a la porteria de Rolando.
Amb un partit bastant trabat, el CEM va anar buscant amb paciència acostar-se poc a poc a la porteria dels locals, i fruit d'això va arribar el gol. Pitarch, sens dubte l'home del partit, va treure la pilota controlada de la defensa i se'n va anar de tots els que li van sortir al pas, fins que va arribar al límit del mig del camp. Llavors, va fer una passada a l'espai molt intel·ligent que Sales va saber llegir a la perfecció i va començar una carrera en solitari cap a la porteria contrària. Quan es va plantar davant del porter, va fer la passada de la mort a Pitarch i aquest va perforar la porteria culminant un magnífic contraatac començat i acabat per ell. Gran gol que donava avantatge als visitants i que posava les coses molt difícils a la Pastoreta. Només un minut després, Guillem va fer una gran centrada cap a Rudi que el va deixar sol davant el porter, però incomprensiblement el davanter va fallar, i això que aquest gol hauria donat molta tranquil·litat als visitants.
Al cap de poc, es va arribar a la mitja part amb la sensació que es podia treure alguna cosa molt positiva d'aquest partit.

Amb el que no contava el CEM al començar la segona part, era que el vent "s'aliaria" amb la Pastoreta, ja que va començar a bufar amb molta força i va dificultar moltíssim la sortida de pilota del Montbrió. Amb això, als 10 minuts de joc, en un bon llançament de falta, un dels davanters de la Pastoreta va aconseguir rematar de cap la centrada i posar la igualada en el marcador. Tot i això, el Montbrió va seguir intentant jugar de tu a tu a un dels equips forts de la categoria. Però ves per on, el senyor àrbitre, que segons vam saber al finalitzar el partit es va lesionar al minut 10 de la primera part i no va seguir el joc tal com ho havia de fer, va voler donar salsa al partit i va començar a pitar coses que només ell veia. La casualitat però, és que la majoria eren a favor dels de casa. Així, primer es va inventar un penal comès per Aragonès en una gran piscina del davanter local. Tot i això, Rolando, per segona setmana consecutiva, va fer una gran parada que va donar molta moral al CEM, que encara creia en la victòria. Però es clar, lluitar contra un bon equip, contra el vent i a més a més contra l'àrbitre és molt difícil. Així, en una jugada sense aparent perill, l'extrem de la Pastoreta, va jugar per un moment a handbol i es va emportar la pilota amb la mà, quedant-se sol davant Rolando i batint-lo amb un xut creuat. El senyor àrbitre, com que estava al cercle central ja que no podia córrer, no va veure-ho i va deixar seguir la jugada. Així va ser com el CEM va caure derrotat, per una injusícia arbitral. Malgrat tot, a l'últim minut Domenech va tenir l'empat en un remat de cap que li van treure de sota pals.
Al finalitzar el partit, un grup de seguidors locals que haurien rebentat qualsevol màquina d'alcoholèmia es va encarar amb els jugadors del CEM, demostrant que per l'única raó que van als partits de futbol és per insultar a l'equip rival, ja que no van fer altra cosa durant els 90 minuts.
Aquesta setmana, amb la impotència d'haver perdut  injustament, ningú va voler fer cap declaració, ja que en calent és millor no dir res.

El pròxim partit serà dissabte dia 14 de Novembre a les 16:00 hores a l'estadi Municipal de Montbrió contra la Selva B, un altre dels equips implicats en la part alta de la classificació.
Necessitem que l'afició baixi i es presioni, necessitem sentir-nos apoiats, tots som de Montbrió, i tots som d'aquest equip. Tots junts ho farem possible!