Puntet. Bo o dolent?

SANT PERE I SANT PAU 1 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Marçal, Magí, Víctor, Joan, Ramó, Prats, Ferran, Rudi. També van jugar Salas, Oriol B.

Partit que es disputava el diumenge al matí al camp del Sant Pere i Sant Pau. Entre que l'horari no era habitual i el mal estat del terreny de joc (es va poder jugar tot i que durant tot el cap de setmana ha plogut), el CEM no va poder realitzar un bon partit que es presentava com una molt bona oportunitat per sumar els tres punts fora de casa i deixar els rivals de la part baixa de la classificació amb més distància. Però no va ser.
I això que en el minut 3, Jordi Ramó aconseguia el gol visitant en rematar una pilota a la frontal de l'àrea. Vés per on, es posaven les coses pel bon camí pel CEM en els primers minuts, cosa que feia temps que no s'aconseguia i que realment havia passat la mateixa història però al revés, que en molts partits s'encaixava el primer gol en contra als primers instants de partit. Tot i el gol, els locals no es van enfonsar, i van començar a abançar línies. Era un moment clau del partit, ja que la situació a la classificació del SP i SP no els afavoria, creiem que si hagués un altre gol en aquests primers minuts, els locals s'enfonsarien en nivell de joc i en el nivell psiquic. Però no va ser així, ja que els locals tenien més ocasions i les seves jugades podien ser llargues i fent diferents tocs, ja que l'estat del terreny de joc els afavoria. Per contra, el CEM no aconseguia donar tres passes seguits, fruit de l'estat del terreny de joc i de la manca de xispa que es veia en els jugadors. I en el minut 29, una jugada a la banda va ocasionar el gol de l'equip local, en una remtada creuada que ni la defensa ni el porter van poder evitar. Cinc minuts després, el SP i SP tenia una ocasió molt clara, quan el davanter seu es plantava davant de la porteria defensada per Marc, i va intentar fer una vaselina davant de la sortida del porter, però aquest ho va veure i va evitar el gol. A la mitja part, s'arribava en un merescut 1 a 1.
Toni feia dos canvis per canviar la dinàmica del CEM, ja que tornem a dir que no feia el seu millor partit i no es veien els tocs típics del CEM.
Però el SP i SP també va sortir amb ganes de poder marcar algun gol, ja que veien que era una oportunitat única per poder sumar els tres punts. Diferents pilotes al pal i diverses jugades de perill van fer que la defensa del CEM i el porter es possessin les piles per no encaixar cap gol. En els últims 15 minuts de partit, semblava que el CEM estava més a prop d'aconseguir el gol de la victòria. Però ja era massa tard. Gairebé a les acaballes del partit, Prats va intentar una vaselina al porter, que va sortir fregant el pal. Final del partit, empat a 1.
Un punt fora de casa sempre és bo, però el rival permetia pensar que es podrien haver aconseguit els tres punts. Però el nivell de joc del CEM no va ser per tal d'aconseguir-los. Així que el puntent aconseguit el podem valorar com a positiu i també com a negatiu. Així que s'acaba la setmana de tres partits, amb un balanç d'un victòria, un empat i una derrota. El pròxim partit, a casa el dissabte a la tarda davant d'un Bonavista que està molt ben situat a la classificació, però sent al Municipal de Montbrió segur que els homes de Toni aniran a per la victòria.