Es regala la segona part

CEM 1 - 2 BONAVISTA

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Magí, Benet, Marçal, Salas, Prats, Ferran i Rudi. També van jugar Ramó, Wilson i Oriol B.

El partit del passat dissabte es presentava amb molt de fred, molt de vent i coincidia amb el partit del Barça. Però tot i això, no van ser excuses perquè l'afició del CEM, un cop més, volia estar al costat de l'equip i ajudar a tirar endavant un partit que es prevenia complicat, ja que ens visitava el Bonavista, el tercer classificat. El CEM va sortir concentrat i intentant fer les coses bé, amb molt de respecte a l'equip visitant. El vent i el fred eren constants al municipal, cosa que feia que no es pugués veure un partit alegre. Destacar que en el minut 15, el Bonavista tenia una ocasió molt clara per inaugurar el marcador, amb un penal a favor. Però el jugador va enviar la pilota als núvols. Sort que hi ha la xarxa al darrera de la porteria, sinó la pilota hagués anat a la piscina. I destacar ja en el minut 28, quan en una bona contra del CEM a tocs ràpids, la pilota va anar a la banda i Oscar Salas va intentar centrar una pilota que un defensa rival la va desviar cap a dins a la porteria. Així doncs, el CEM s'avançava al marcador. I així es va arribar a la mitja part.
En la segona, just en el primer minut, el Bonavista aconseguia l'empat. Una badada col.lectiva dels jugadors rivals feia que en un remat suau i ajustat al pal, l'equip rival aconseguia l'empat. Un gerro d'aigua molt freda, ja que la serietat i el treball de la primer part se n'anava a norris amb un minut. El Bonavista es va esperonar, i va veure com realment podria aconseguir treure algun punt del municipal. I finalment, al minut 69  aconseguien el defintiu 1 a 2 al marcador, també en una contra i en una jugada que semblava que no portaria perill. Llavors els nervis, les presses es van apoderar dels jugadors municipals. I decisions polèmiques de l'àrbitre feien perdre els papers als jugadors verds. Però no hi va haver reacció. Al final, el Bonavista es va tancar bé al seu camp per defensar la victòria.

En resum, un partit que es podia haver aguantat a un rival que està situtat molt bé a la classificació. Al acabar el partit la sensació és que es podia haver sumat un punt perfectament.
Amb els resultats que es van donar al cap de setmana, tampoc ha estat greu aquesta derrota, tot i que sempre busquem intentar sumar punts, ja que els que tinguem, ja no ens els treuran i així poder arribar tranquils a final de temporada.
Això és el que s'intentarà a la visita al camp de l'Alcover, el pròxim Diumenge a les 16.30 de la tarda.