Èxtasi final !!!



CEM 3 - 2 MAS PELLICER

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Ferran, Marçal, Benet, Salas, Prats, Ramó i Rudi. També van jugar  Victor, Magí, Oriol B, Joan, Stefan i Wilson.

Començava la tarda al municipal a les 4 amb la presentació del futbol base del CE Montbrió i també del primer equip. Cal a dir que fa molt i molt de goig veure la canalla petita del poble defensant la samarreta verda i l'escut del CEM des de ben petitets. Així doncs, un a un i passant pel mig del passadís fet pels integrants del primer equip del CEM, es presentaven els petits del club. Fent-se ja la típica foto amb l'escut i finalment posant amb tot l'equip i els seus respectius entrenadors. Finalment, va ser el torn de la presentació del primer equip. I per acabar l'acte, una foto general de tots els integrants del CEM, grans i petits barrejats. Després d'aquest acte, tocava concentració, escalfament i partit important davant del Mas Pellicer.
Era un partit molt important, ja que es volia donar una molt bona imatge davant de l'afició i oblidar el resultat de la setmana passada, amb la derrota contundent al camp del Vilaseca. Des d'un bon principi, es veia que el Mas Pellicer també venia amb ganes de guanyar el partit i amb la duresa que és habitual en el seu equip. Les primeres ocasions van venir per part del CEM, quan Oscar Salas va xutar una centrada que va sortir per ben poc. Llavors era el torn del Mas Pellicer, quan el seu jugador amb més perill va enviar un xut molt enverinat que Marc, amb una gran intervenció, va poder desviar la pilota al pal i després a còrner. En aquells moments era el Mas Pellicer qui tenia més ocasions, però una bona defensa, seria i amb el porter local atent, no arribaven a gaire perill. Llavors ja va venir el torn de Rudi, que està en un gran estat de forma. En el minut 38 aconseguia el primer gol local. I just sis minuts després, al 44, altre cop Rudi, aconseguia el segon gol, en un bon remat de còrner. Així s'arribava al descans, amb victòria del CEM però amb una gran duresa per part de l'equip visitant.
Toni esperonava als seus a la mitja part al vestidor que aquest partit es guanyava amb collons, amb ganes i sense  por al cos, ja que el Mas Pellicer havia posat el nivell de violència bastant alt, cosa que l'àrbitra ho va permetre.
Però just començar la segona part, els visitants aconseguien retallar el marcador, amb un gol a la contra i que ni la defensa ni el porter hi van poder fer res. A partir d'allí, una ocasió molt clara per part de Jordi Ramó, que quan ho tenia tot de cara per aconseguir el tercer gol i mig partit a la butxaca, incomprensiblement la pilota no va entrar. Llavors el Mas Pellicer seguia fent un joc brut, tallant les contres del CEM com podia i penjant pilotes cap a l'atac. En una d'aquestes penjades, Arnau va fer un penal. Era el minut 74. I el porter local, Marc, va aturar el penal. I cinc minuts després va passar la jugada desgraciada del matx. Stefan, fitxatge d'aquest any, portava cinc minuts al camp, i en una jugada molt desafortunada i lluitant per una pilota perquè no sortís del camp, es va llançar al terra, amb tanta mala sort que es va fer una ferdia considerable al genoll. Aquest fet va provocar que vingués l'ambulància a buscar a l'Stefan, que va ser traslladat a l'Hospital, on li van posar 8 punts al genoll. Des d'aquí i des de tot el club, esperem una recuperació ràpida per aquest gran noi. El partit es va parar més de vint minuts. Finalment es va seguir el partit, el qual quedaven deu minuts de joc. El Mas Pellicer ja només jugava a la pilotada, i seguia amb la tònica del partit amb accions bastant violentes. El CEM es defensava amb ungles i dents. Ja en l'últim minut del partit, el Mas Pellicer va sacar una falta a la frontal que un dels seus jugadors va aconseguir rematar i marcar l'empat a dos. Es feia la injustícia més gran del món. Però just sacar, Prats va diblar tres jugadors, va fer la passada a l'espai perquè Ferran, aconseguir en un subtil toc de pilota, aconseguir el gol de la victòria. El Municipal va explotar d'alegria i la pinya de jugadors del CEM feia evident que el gol era molt i molt important. I just sacar del mig camp, l'àrbitra va pitar el final del partit.
Així doncs, victòria merescuda davant d'un rival brut i amb males arts. Tot i això, es va veure que no es pot afluixar en cap moment la intensitat del joc, ja que el partit es pot capgirar en qualsevol moment. Dedicar la victòria a tots els presents al Municipal i molt especialment a l'Stefan, que es mereix la victòria i una ràpida recuperació.
El pròxim DIMECRES, a les 20.00 es disputarà el partit aplaçat entre el CEM i el Cambrils United. Vindran vells coneguts com són el Jordi Diaz, i intentarem que la ratxa al Municipal segueixi de cara al CEM. I una vegada més, el suport de l'afició serà clau i segur que farà que el CEM tiri el partit endavant.



1,2,3... MONTBRIÓ!