Ara sí... o caixa o faixa !

UNIÓ ASTORGA 2 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Magí, Guillem, Arnau, Oriol B, Joan, Benet, Wilson, Marçal, Stefan i Ferran. També van jugar Rudi i Sales.

Nova derrota del CEM com a visitant (només s'ha pogut guanyar a fora de casa a Les Borges del Camp) davant de la Unió Astorga que ha fet un partit pràctic. Els homes de Toni tenien esperances de poder treure algun punt de la visita al Barri Montserrat, però no va ser així. Un gol matiner als 4 minuts ja posava les coses complicades. Però sense baixar els braços, el CEM continuava intentant crear perill. Els locals encara van tenir un parell d'ocasions abans del descans.

A la segona part va seguir la tònica del partit. Un CEM que volia però no podia i una Unió Astorga pràctica i amb ocasions de gol que entre la defensa i el porter del CEM (Marc tornava a la porteria després de la lesió) intentaven mantenir en vida els jugadors verds. Però en el 82 els locals aconseguien el segon gol i acabaven d'enfonsar al nostre equip.

Cal destacar la precència al camp de Jordi Prats, que dijous va ser operat del genoll. Li desitgem una bona recuperació i esperant a tornar a veure'l pels camps de futbol, que és on encara ha de donar molta guerra.

I se'ns presenta un dissabte molt important pel CEM. Degut a la victòria del Atlètic Valls, el CEM depen d'ell mateix per mantenir la categoria, ja que segurament només baixarà el pitjor penúltim dels dos grups. En aquest moment, els dos equips estan empatats a punts. Però nosaltres tenim el gol average més favorable. Així que depenem de nosaltres mateixos. Si guanyem, pràcticament podem dir que ens mantenim de divisió. Si empatem o perdem, esterem pendents del Valls. Així doncs, demanem un últim suport per part de la afició, el dissabte a les 17.00 al Municipal (ha de ser un Municipal ple de gom a gom com el de les millors ocasions) davant de la Pastoreta, que segur que no ens ho posarà gens fàcil!

1, 2, 3 ... MONTBRIÓ!