Nova derrota... i a cara o creu!

CEM 1 - 3 ALCOVER

Aliniació: Jaume, Arnau, Guillem, Oriol V, Oriol B, Marçal, Benet, Ferran, Ramó, Sales i Rudi. També van jugar Joan, Stefan, Magí i Wilson.

Nova derrota del CEM ahir diumenge, davant de l'Alcover. Era un partit molt important que ens servia per intentar acostar-se als llocs de la salvació. Però no es va veure una actitud que ens hi anava la vida. A la primera part va ser bastant igualda, amb alguna ocasió de l'Alcover, però que no van ser afortunats a la porteria.

En la segona part en el minut 50 s'avançava l'Alcover en un xut a la frontal de l'àrea. En el 73, Ferran aconseguia l'empat en una bona jugada del CEM, en rematar una centrada de Magí. Això donava esperances als homes de Toni, que intentaven anar a aconseguir la victòria. Però a les acaballes del partit,  en el 83 i 87, l'Alcover aconseguia els dos gols de la victòria.

Setmana que ve el CEM es desplaça al camp de l'Alhambra, equip que està involucrat en el descens. Ja podem dir que és un Cara o Creu. Així que esperem que aquest cop sí, puguem aconseguir la victòria! Jugarem diumenge a les 4,30

1,2,3... MONTBRIÓ!