Contra totes les adversitats possibles, som el CEM!

CEM 3 - 3 ESPANYA CANONJA

Aliniació: Jaume, Magí, Guillem, Arnau, Oriol B, Joan, Benet, Wilson, Marçal, Ferran i Stefan. També va jugar Marc.

Partit molt complicat que es presentava el dissabte a la nit, davant d'una Espanya Canonja que es juga les posicions d'ascens, i el CEM que portava una mala ratxa de resultats. Tot i les dificultats de comptar amb només 11 jugadors i el Marc de suplent i lesionat, els homes de Toni volien fer un bon paper davant de l'afició i intentar tirar el partit endavant. I així va ser. Es van veure 11 lluitadors, 11 gladiadors, 11 jugadors que s'ho juguen tot pel CEM. Aquests 11 jugadors van demostrar que s'estimen el CEM.

El partit va començar amb clar domini dels visitants, ja que es jugaven i molt en aquest partit. Diverses ocasions, algun pal i alguna parada de Jaume feia que el marcador no s'inaugurés. Però altre cop a les acaballes de la primera part, en un xut des de la frontal de l'àrea i molt ben col.locat, els visitants aconseguien el 0 a 1. A la mitja part, Toni seguia insistint que l'actitud en aquest partit era la correcta, ja que es veien ben posicionats i donant la cara.

Just en la segona part, en els 5 minuts, aconseguien el 0 a 2 en un remat de còrner. Un cop fort a les aspiracions del CEM. Però dissabte era el dia de demostrar que aquest equip no s'enfonsa. I va començar la reacció. Els visitants, al veure que el CEM seguia posant ganes i sense baixar els braços, van començar a patir i a posar-se nerviosos, i més quan Arnau en el 70' aconseguia retallar distàncies en aprofitar un rebot a l'àrea. Després al 81 i al 87, Benet aconseguia capgirar al marcador al transformar dos penaltis claríssims. Semblava un miracle, però un premi merescut. A les acaballes del partit, l'àrbitre va xiular penal a favor dels visitants, amb l'expulsió de Jaume. Així que Marc va entrar a la porteria, tot i estar lesionat. El penal el van transformar. I es va acabar amb l'empat a 3.

Gran partit disputat dels homes de Toni. Van demostrar que volen deixar-ho tot pel CEM fins a l'últim partit. I no baixar els braços. Fent una pinya i anant tots a una, s'aconsegueixen resultats impossibles. El pròxim partit serà al camp de la Unió Astorga, el dissabte a les 18.00.