Nova temporada 2014-2015: el retorn a tercera!

Comencem el retorn a tercera!!

Després de que l'any passat, a la última jornada, el CEM certifiquès el descens de divisió cap a quarta catalana, comencem a afrontar una nova temporada. Tot i començar tard (ja som a l'octubre) cal dir que s'ha fet una bona pretemporada, jugant diferents partits i començant a agafar ritme per afrontar una temporada on el desig de tothom serà l'ascens. Però des del CEM no ens volem obligar a estar a dalt de tot, sinó a anar partit a partit i segur que si fem les coses bé i amb un bon ritme de joc, les coses sortiran per elles mateixes bé.

Així doncs, amb la nova temporada hi ha hagut algunes baixes de l'equip i algunes altes. De baixes tenim la destacada del Rodolf, que actualment milita a la Unió Astorga (desitjar-li una bona estada al equip reusenc i tots els màxims èxits a nivell individual i col.lectiu). També és baixa en Magí (després de donar exemple de un jugador disciplinat i amb ganes de fer les coses bé, ha anat a un dels rivals directes d'aquest any, com és el Maspujols). També agraïr els seus serveis prestats al CEM. Stefan també és baixa, ja que ha tornat al seu país. També són baixes el Victor i l'Oriol Vilella, aquest últim per motius professionals.

Així doncs, tret de les baixes, podem dir que el blog del CEM segueix. I les noves incorporacions de moment són en Dani Puig (vell conegut de les terres montbrionenques) i el Jose Fernandez. De moment aquests dos jugadors ja començaran amb fitxa, a l'espera de fer algun fitxatge més que s'està gestant.

Diumenge passat, començava la lliga, en el qual el CEM es desplaçava a Hospitalet de l'Infant B, però per acord mutu dels dos clubs, es va aplaçar el partit. Així doncs, ens estrenem aquest dissabte, a les 17.00 al Municipal davant del Porrera (equip que la setmana passada va començar guanyant la lliga, cosa que feia 3 anys que no aconseguia una victòria). 

Hem de començar bé la lliga i intentar fer les coses bé tal i com ho estem demostrant tant en pretemporada com en els entrenaments.

Amb l'ajut de tothom qui fa possible el CEM i també dels aficionats, segur que tindrem una temporada amb moltes victòries i amb un ascens com a fi del camí!

1,2,3... MONTBRIÓ!!