Ocasió perduda ... a resar!

ALHAMBRA 1 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Oriol B, Marçal, Arnau, Ferran, Magí, Sales, Benet, Joan, Ramó i Rudi. També va jugar Jaume.

Era un partit vital per les aspiracions a la permanència del CEM. Però es presentava de nou al partit amb 12 jugadors (11 més un porter a la banqueta). I més es va complicar la cosa quan en el minut 20, Ramó s'autoexpulsava i feia que el CEM tingués més complicat aconseguir la victòria. En el minut 25, Marc es tornava a recentir de la lesió al bessó i demanava al canvi. Així doncs, en el minut 25, el CEM es quedava amb un jugador menys i sense canvis. Però cal dir que els 10 jugadors que quedaven s'ho van deixar tot i van realitzar un gran partit. Tot i no aconseguir la victòria. Alguna ocasió puntual a la primera part d'un xut de Sales, i poca cosa més. I els locals, ja en el minut 45, gairebé quan l'àrbitre anava a xiular el final de la primera part, aconseguien l'únic gol.

Tot i encaixar el gol, els homes de Toni i de Prats van sortir a la segona part amb ganes de donar guerra, tot i tenir-ho tot en contra. I ho van aconseguir. Van aconseguir acorralar l'Alhambra i que tingués por de les contres del CEM. Però no vam tenir cap ocasió alló clara de gol. Fins als instants finals la lluita i l'entrega dels jugadors del CEM era evident. Però no es va aconseguir el gol de l'empat.

Queden tres partits, en els quals s'ha d'aconseguir guanyar els màxims possibles, per intentar sortir d'aquesta posició perillosa que potser serviria per decendre de divisió o no. El pròxim partit serà al Municipal, davant de l'España Canonja, equip que està inmers en la lluita per ascendir de divisó. 
1,2,3, .... MONTBRIÓ!