Tercera victòria "olímpica" ... però vigilem !

CEM 2 - 1 Les Borges del Camp

Aliniació: Marc, Magí, Oriol V, Guillem, Arnau, Joan, Benet, Ramó, Marçal, Ferran i Rudi. També van jugar Wilson i Oriol B.

Partit important que es jugava aquest dissabte, on els jugadors del CEM volien acabar "d'enfonsar" les aspiracions de Les Borges per tal de sortir del pou de la classificació. Així que les instruccions abans del partit eren molt clares: era com una final i no es podien escapar els punts de cap manera.

Però el partit va ser molt lleig i amb molt poc nivell futbolístic. Els homes del Toni volien però no podien, i en general, no només en la primera part, sinó també en la segona, no van realitzar un bon partit. Alguna ocasió molt puntual, però no s'arribava amb claretat a la porteria rival. Seguia el joc lleig i sense imposició de cap equip. En el minut  35 saltava la sorpresa, quan en un rebuig a l'alçada de mig camp, un centrecampista de les Boges va xutar a porteria, veient que Marc estava avançat, i va fer el gol de la seva vida, colant la pilota a l'escaire esquerra. Era el què faltava! 0 a1 a la mitja part i amb les idees molt poc clares.

Les paraules als vestidors van sortir efecte, ja que  en el 47, Rudi aconseguia l'empat en rematar una centrada. I 8 minuts més tard, Joan Mestres aconseguia el gol de la victòria en centrar un còrner i la pilota va anar directe a la xarxa. Gol olímpic del Joan! Llavors, aquells 15 minuts semblava que el CEM era un altre i tenia el control del partit. Però els últims 25 minuts van seguir amb la tònica de la primera. Sense arguments i intentant marcar el gol de la sentència però que no va arribar. Per altra banda, Les Borges només inquietava la porteria local a base de centres i de faltes, però que no van aconseguir el gol de l'empat.

En resum, s'ha de ser molt autocrítics i veure que, tot i la victòria que era importantíssima ( i que és el tercer partit consecutiu a casa que guanyem) el nivell mostrat aquest dissabte no ens durà enlloc. Així que tenim dues setmanes per recuperar jugadors, fer autocrítica i agafar les piles pel final de temporada, que es preveu que serà d'infart!. Aquest dissabte no es juga degut al Carnaval, i el pròxim partit serà el dissabte 9 de març a les 18.00 al camp del Cambrils United.