Buuufffff !! Partit de 10 i victòria al sarró !!

CEM 1 - 0 Racing Bonavista

Aliniació: Marc, Magí, Oriol V, Marçal, Arnau, Joan, Benet, Stefan, Prats, Ferran i Rudi. També van jugar Ramó, Oriol B i Wilson.

Partit que es presentava al Municipal clau per seguir lluitant per evitar el descens directe. Per altra banda, el Racing Bonavista es presentava a Montbrió amb ganes de trancar la ratxa com a visitant, tot i anar 4t a la classificació, les estadístiques fora de Bonavista no els ajuden gens. A part, destacar el nombrós públic que sempre els acompanya i que es fan sentir i de valent.

Així doncs, a la primera part, podríem dir que el domini i les ocasions anaven a favor del visitants. Un CEM que va sortir una mica adormit, intentava calmar el partit ràpid que imposava el Racing de Bonavista. Una ocasió molt clara a les botes de Rudi, que va veure la sortida del porter visitant, i la pilota va sortir per ben poc. I l'equip visitant va tenir diferents ocasions, tot i que gairebé totes eren de xuts de fora l'àrea, que el porter local Marc va evitar que entrés la pilota. Tret d'aquestes ocasions, i algun perill bàsicament a pilota parada, la mitja part s'acabava amb un regust de què s'havia de donar més si es volien aconseguir els tres punts.

A la segona part, els homes de Toni van sortir molt concentrats i sense cometre errors. De mica en mica s'apropaven a l'àrea visitant. Fruit d'això, en el minut 73, Rudi aconseguia rematar una pilota que es va quedar morta dins de l'àrea, i va marcar l'únic gol del partit. Va ser un gol més amb el cor que no pas d'altra manera. Llavors el CEM va tancar files i a aguantar el resultat, Destacar que entre l'equip visitant que es va desquiciar una mica i l'àrbitra, que no va ajudar gens en algunes decisions i que es veia una mica cohibida per com apretaven sobretot l'afició visitant, van fer que els instants finals  fóssin de patiment constant, però es veia un CEM molt fort i amb ganes d'aguantar el resultat. A les acaballes del partit, cal mencionar que Jordi Prats va haver de ser retirat amb ambulància, degut a un cop fort al genoll. Es temia el pitjor, però podem dir que podia haver estat pitjor, i que aviat tornarem a veure el Coyote fent jugades i sent el referent de l'equip!.

Així doncs, els tres punts que eren importantíssims, es van quedar al Municipal! Es començava bé una setmana que pot ser clau en les aspiracions del CEM, ja que recordem que dimecres a les 20.30  juguem el partit aplaçat a Hospitalet de l'Infant, i que el dissabte a les 16.00 tornem a jugar a casa, davant d'un rival molt directe i el cuer de la classificació, Les Borges del Camp. Seràn uns partits molt importants i que esperem que entre l'afició que ens dongui l'empempta que sempre ens dóna i una bona disposició dels jugadors verds, facin que sigui una bona setmana. També cal mencionar que el CEM segueix recuperant efectius que per algun motiu o altre no podien venir als partits.

1,2,3 ... MONTBRIÓ!