Pit i collons!! I dosi de moral !!

CEM 3 - 0 FALSET


Aliniació: Marc, Oriol B, Guillem, Marçal, Arnau, Benet, Joan, Salas, Prats, Ferran i Rudi. També van jugar Ramó i Wilson.

Després de no jugar la setmana passada al camp de l'Hospitalet de l'Infant per les condicions meteorològiques adverses (feia molt i molt de vent), el CEM afrontava un partit clau a casa, després dels últims resultats obtinguts. Un partit que ja es podria considerar a caixa o faixa, degut a que últimament la victòria es resistia als homes de Toni i que els rivals directes aconseguien agafar alguna diferència a la classificació. Així doncs, els jugadors es concentraven abans del partit per intentar aconseguir la victòria que tant necessària era!
El partit començava a les 18.15, un horari poc habitual, amb bastant de fred i una mica de vent. Tot i això, es va veure un nombrós públic al municipal (sempre agraïrem el suport de totes les persones que baixen a veure el seu equip). Es plantejava un partit complicat, on el Falset estava situat a la mitja taula de la classificació. El CEM just començar ja va tenir una ocasió molt clara, a les botes de Salas, que va esquivar una sortida en fals del porter visitant, però a l'hora de rematar, un defensa la va poder treure quan gairebé ja era gol. Llavors el Falset va replicar amb dues ocasions, una que el porter local la va poder enviar a còrner, i una altra un u contra u claríssim que Marc va poder evitar el gol. Tot i això, el CEM ho intentava i jugava un joc vistós i amb un bon toc de pilota, però els ocasions clares no arribaven. I a la mitja part es va arribar amb aquesta sensació, no s'estaven fent malament les coses, però hi havia alguna cosa que feia que no s'estigués del tot còmode. Cal dir que el Falset venia amb ganes de treure el partit i d'aconseguir els tres punts en un camp complicat.
En la segona part, els homes de Toni tenien clar que no es podia repetir el que últimament passava, i era que es regalaven els gols i s'afluixava en la segona part. I dit i fet,  Ferran aconseguia el primer gol local, en un gran xut després d'un rebot del porter visitant. Un gol que dónava empempta i oxígen als homes de Toni. Llavors el Falset va començar a estirar línies i a introduïr un joc una mica brusc, per tal de parar als davanters verds. En el minut 70, tant Rudi com un jugador visitant van rebre la targeta vermella, després d'una pica baralla d'una jugada aïllada del joc. Això va esperonar als jugadors rivals que seguien fent un joc brusc. Degut a aquest joc, dos jugadors més van ser expulsats, un per doble targeta i l'altre per una patada a un jugador del CEM quan estava a terra. Així doncs, amb dos jugadors menys, el Falset intentava aconseguir almenys el gol de l'empat, però una defensa molt seria i el treball d'equip van fer que el CEM no encaixés cap gol. I ja a les acaballes del partit, Ramó va fer un parell de jugades per banda, i veient que al mig hi havia sol Marçal, li feia la passada de la mort i aquest aconseguia marcar dos gols més, calcats tots dos, que aconseguien per fi la victòria molt i molt important i els tres punts es quedaven al municipal.
Conclusió: un partit que ha de servir per ser exemple d'aquí a final de temporada, on es van fer les coses molt bé, no hi va haver regals als contraris, i a on amb intensitat i treball es pot aconseguir més victòries i anar més tranquil a la classificació.
El pròxim partit serà el diumenge a les 16.30 al camp del Salou, un equip que està en una dinàmica negativa i que serà molt important aconseguir els tres punts, ja que seria un bon simptome de que les coses poden acabar molt bé!

1,2,3 ... MONTBRIÓ!!!!