Derrota davant de molts contratemps

SALOU 1 - 0 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Oriol B, Marçal, Joan, Salas, Stefan, Ramó i Ferran. També van jugar Benet i Magí.

El CEM es plantava al camp del Salou amb ganes d'endur-se els tres punts, ja que l'equip local portava una mala ratxa de joc i resultats. Però el CEM va haver de jugar en contra dels contratemps també. Ja que per les lesions i la sanció de Rudi, es presentava al partit amb 12 efectius, més Magí que arrastrava molèsties a la cama. Així doncs, es plantejava un partit complicat però amb ganes de tirar-ho endavant.

Va començar el partit amb molt de respecte per part dels dos equips, degut a la importància dels tres punts. Anades i vingudes però sense cap ocasió de perill clara. Alguna puntual del Salou, que Marc evitava el gol local, i alguns centres que no acaben de rematar. Només destacar que sobre la mitja hora, Ferran aconseguia penetrar a l'àrea rival, però la seva centrava no va trobar cap rematador. 

A la segona part, el Salou va fer un pas més. Es va veure que tenia ganes d'emportar-se el partit i el CEM es limitava a defensar el resultat, sense aprofitar la velocitat que es plantejava als davanters que avui eren titulars. El Salou va fer diferents ocasions i era el preludi del què es passaria. En el minut 65, i cansants de l'arbitratge que va estar bastant malament, Guilem va rebre la segona targeta groga, i deixava els verds amb un jugador menys. L'expulsió va deixar tocats als del CEM i fruit d'això, el Salou va aprofitar una bona triangulació, i un xut final que va entrar a la porteria visitant. Entre l'expulsió i el gol, el joc es va tornar més espés i es va veure com el CEM intentava aconseguir l'empat, i el Salou llavors es va limitar a defensar-se. Un parell de ocasions molt clares va tenir el Salou per sentenciar, però Marc va aconseguir que no entressin a la porteria. Al final, es va acabar amb l'1 a 0 al marcador.

Esperar recuperar els efectius per aquests dos partits seguits que tindrem al Municipal. Seran molt importants i claus per decidir on ens trobarem d'aquí a final de temporada. Per tant, a afrontar aquests dos partits i a intentar guanyar-los, ja que un altre resultat, i a més a casa, no ens serviria.

1,2,3 ... MONTBRIÓ!