Molt bon joc i plantem cara... però només 70 minuts

LA PASTORETA 2 - 1 CEM

Aliniació: Jaume, Arnau, Guillem, Oriol V, Ferran, Magí, Prats, Marçal, Stefan, Salas i Rudi. També van jugar Oriol B, Jordi Ramó i Joan.

L'últim partit de la primera volta torna a donar una derrota del CEM al sempre complicat camp de La Pastoreta. Però una derrota que pot tenir dues visions: la negativa (que fa molt que no es guanya i que es segueixen fent els errors de sempre) i la positiva (que es va fer un molt bon partit fins als 20 minuts finals). I és que el CEM va fer un partit molt i molt bo, molt seriós i posava intensitat al partit. Es defensava correctament i intentava crear ocasions de perill. El terreny de joc estava una mica entollat degut a la pluja del matí, i dificultava el joc. Així doncs la primera part va ser de tu a tu, amb una bona col.locació per part dels jugadors de Toni. Seriosos i fent un partit bo. Només algunes errades puntuals pròpies ocasionaven perill per part de l'equip reusenc.
A la segona part, es va seguir la tònica de la primera. Un CEM seriós al camp, intentant construint jugades de perill, i La Pastoreta que intentava fer jugades ràpides. En una jugada del CEM a l'àrea contraria, un jugador de la Pastoreta va fer una entrada dura, que l'àrbitre el va expulsar i va senyalar penal a favor del CEM. Prats, amb la calma i l'eficàcia que el caracteritzen, aconseguia el 0 a 1 al marcador, al minut 60. Les coses es posaven de cara pel CEM i es creia que aquell gol podria portar 3 punts molt valiosos als verds. Però no va ser així, 10 minmuts més tard, La Pastoreta empatava de penal també. I llavors van tornar els nervis i es va veure un CEM completament desdibuixat i sense assemblar-se en res al de la primera part. I en el minut  74, La Pastoreta aconseguia el 2 a 1 definitiu. No hi va haver temps per la remontada.

Tornar a destacar el gran partit del CEM fins al minut 75 i amb la sensació que els últims 15 minuts no es poden deixar escapar tants punts com es fa. Seguir amb la tònica de la primera part i part de la segona, on es va veure un CEM molt i molt seriós i amb confiança per tirar els partits endavant. El pròxim partit serà diumenge al camp de l'Hospitalet, on es començarà la segona volta, esperem que més bona pel CEM!

1,2.3 ... MONTBRIÓ!!