SOM-HI MONTBRIÓ!!!


El CEM inicia amb molta il·lusió una nova campanya.

Aquest dissabte dia 10 d'Octubre, el club esportiu Montbrió comença una nova temporada en la lliga de 3a regional amb el repte d'aconseguir millorar els resultats de l'any passat i sense renunciar a fer un molt bon paper a la categoria. Les ganes de fer-ho bé i les aspiracions a la lliga seran les grans armes a favor de l'equip.

Els jugadors del CEM ja fa prop de dos mesos que s'entrenen sota les ordres de Miquel, que ocupa la banqueta per segon any consecutiu i amb el repte de deixar el Montbrió el més amunt possible. Aquest any l'entrenador dels montbrionencs podrà contar amb l'incorporació de quatre fitxatges, tots de Montbrió, que s'espera que puguin ajudar a l'equip i obtenir uns bons resultats. Les quatre cares noves de l'equip són l'Aleix Coll, provinent del juvenil del Duesaigües, l'Arnau Espallargas, que també arriba del Duesaigües, el Joan Mestres, fitxat de l'equip del Riudecols, que després de dures i llargues negociacions amb el secretari tècnic van acabar acceptant el traspàs.I finalment el Rodolf Roigé, fitxat del Maspujols, on ha jugat els últims 4 anys.
Amb unes primeres setmanes d'entrenaments durs i feixucs en llocs com la platja o els desnivells del poble de Riudecanyes, els jugadors del CEM han anat agafant el ritme competitiu que necessita aquesta lliga i han anat recuperant el que havien perdut a l'estiu.

A les dues setmanes d'haver començat els entrenaments, l'equip va jugar el seu primer amistós a domicili contra l'Alcover B. El partit va acabar amb un 4 a 5 a favor dels verd i negres, on es va cuatllar un molt bon partit d'inici i on van destacar l'Òscar Sales i el Jordi Anguera, que van fer dos gols cadascú. L'altre gol el va marcar Ernest en un bon remat de cap.
El dissabte següent l'equip es va estrenar a casa medint-se contra el Riudecols, rival a la lliga, i en un partit una mica fluix, l'equip va acabar empatant a dos aquest cop amb dos gols de Rudi, que s'estrenava amb la camiseta del CEM.
El dissabte següent l'equip es va desplaçar a Vimbodí, on va jugar el seu tercer partit de pretemporada i on es va acabar imposant per 3 a 4, amb dos gols de Sales i dos més de Rudi.
I el dissabte dia 3 d'octubre, l'equip va jugar el seu últim partit abans de començar la present temporada aquest cop contra el Pla de Santa Maria, al qual va derrotar per 2 a 1, aquest cop amb dos gols de Jordi Pedret.
Al final, el balanç de la pretemporada és de 3 partits guanyats i 1 empatat, sense encara conèixer la derrota. Això ha creat molt bones espectatives entre els jugadors que comencen aquesta nova temporada amb la confiança necessària per treure els primers tres punts a casa.

El partit d'aquest dissabte serà a les 5 contra el Salou B. Us hi esperem a tots!!! Visca el CEM!!