MARINA CAMBRILS 1 - C.E MONTBRIÓ 2

Anar a jugar a un camp de gespa sempre és motivador pels equips que molts dissabtes juguen a camps de terra. Doncs bé, aquest dissabte es donava aquest cas, el C.E Montbrió visitava el camp del Marina Cambrils, equip que utiliza les instal.lacions esportives de Cambrils, quines instal.lacions…

Sens dubte el partit prometia una bona lluita pel control de la pilota, ja que el Marina juga i deix jugar a futbol, i així va ser. Als 10 de joc però, l’àrbitre expulsava al davanter local per simular un penal i protestar la decisió. Tot i aquest fet, el Marina disposaria d’alguna ocasió per avançar-se al marcador però el CEM, als 20 min. capgirava la situació i gaudiria d’ocasions clares per marcar el primer gol, però no va ser possible i per tant, es va arribar amb el 0 a 0 al descans.

Tot semblava que tot aniria de cara, però el Marina apretaria de nou als primers minuts de la segona part. El CEM tocava i tocava, però en un contraatac, la defensa visitant es veia obligada a fer una falta per evitar el possible gol i l’àrbitre deixaria també en 10 el Montrbió. La truita podria tornar a canviar a favor del Marina, ja que mitjançant el llençament d’aquesta falta aconseguiria el gol, un llençament directe que va entrar per tot l’escaire. El més normal hagués estat baixar el braços, però no va ser així. El Montbrió va apretar de nou i el Sales, després d’un corner empataria el partit i poc després, aprofitant un llençament llarg del Marino i un error de la defensa local, el Jordi Anguera, de vaselina, marcaria l’1 a 2 definitiu. Els jugadors es van tirar a la “piscina” fent una pinya molt significativa ja que l’equip havia reaccionat quan pitjor estaven les coses. Control fins el final del partit i tres més punts al sac.

Aquest resultat acosten de nou al CEM de nous als primers llocs de la classificació. El dissabte 28 ens visita el Castellvell, un equip que ha millorat molt les últimes setmanes i que segürament ens posarà les coses difícils per seguir sumant.