EL CEM COMENÇA AMB BON PEU

En un partit molt treballat, tan en atac com en defensa, els locals aconsegueixen els 3 primers punts de la temporada mostrant molta confiança i un joc esperançador.

Dissabte passat el CEM inaugurava la temporada 2009/10 amb moltes ganes i il·lusió d'encetar una nova campanya amb una victòria. Els nervis i la concentració es feien presents els minuts abans de començar el matx, i els jugadors eren conscients de que aconseguir els 3 punts en el primer partit de lliga seria molt important i donaria molta confiança pels partits següents.
L'equip va sortir amb un 4-2-3-1, ja que Miquel Vilella va idear un sistema en el qual la defensa estava molt ben resguardada pels dos mitjos i alhora els 4 de dalt tenien molta llibertat per crear jugades. L'equip estava molt posat en el partit, però tot i aquesta concentració, els locals van començar molt adormits, cosa que va aprofitar el Salou per trenar una ràpida jugada per la banda esquerra on van centrar a l'àrea defensada per Jaume i el remat de cap del davanter salouenc va topar amb el travesser. Aquest ensurt va treure la son de les orelles als montbrionencs, que van començar a jugar tal com saben, intentant donar sortida a la pilota des de la defensa, on Pitarch feia de boia i habilitava al Narcís i al Guillem perquè donessin pilotes a les bandes, on el Joan i el Jordi Pedret intentaven donar bones passades als dos homes mes adelantats, Rudi com a mitja punta i Sales com a davanter. I en una d'aquestes jugades va ser quan Sales, després d'una bona passada interior, superava en velocitat al defensa i definia amb una bonica vaselina per inaugurar el marcador.Aquest gol va tranquilitzar als locals, que a partir d'aquell moment van jugar molt més còmodes i van desplegar el seu bon futbol, fet que va provocar que es disposés de bones ocasions de gol, però finalment es va arribar al descans amb el mateix marcador.
En la segona part, l'equip va sortir decidit a aconseguir el segon gol que els donés tranquilitat i frenés les ganes del Salou de volguer empatar el partit. I aquest no va tardar en arribar. En una sacada de banda del Joan, el Sales la va pentinar i Rudi va aconseguir enfonsar la pilota a les malles abans que el porter l'atrapés. El gol va donar molta tranquilitat als locals, que a partir d'aquest moment van controlar al Salou i no van deixar que l'equip rival creés quasi cap ocasió de gol. En aquest moment, l'entrenador va decidir donar entrada a homes frescos que oferissin consistència al mig camp i a la defensa. Així, el Mas i el Miquel van controlar la mitja mentre que el Marc i l'Aleix van evitar qualsevol acció atacant. Cal destacar l'actuació dels dos laterals, l'Antoni i l'Arnau, que van mantenir a ratlla als ràpids extrems visitants, així com al Carlos i al Pitarch, que controlaven l'atac pel mig i no deixaven que ningú passés creant una muralla que es feia impenetrable pels de Salou.
El xiulet de l'àrbitre va posar fi al primer partit i als primers 3 punts, que van ser molt ben rebuts per part de l'afició. A la roda de premsa posterior, l'entrenador va comentar als diferents canals de televisió que: "El primer partit de lliga sempre es complicat. L'equip encara no s'ha vist competint, hi ha cares noves, encara no es té del tot el ritme competitiu... Però tot i això, crec que hem fet un bon partit, estic content de l'actitud dels meus jugadors i de la solidesa que han mostrat en defensa, cosa que ens ha donat molta confiança per atacar amb més decisió. Esperem que la cosa continui així i la setmana vinent poguem aconseguir un bon resultat."
El pròxim partit serà dissabte vinent a les 16:30 al camp de l'Almoster.