QUIN PATIMENT!!




El CEM s'acaba enduent la victòria en un partit molt trabat en el qual la major eficàcia golejadora dels locals, amb alguna ajuda del porter visitant, va decantar el partit. El gol del Vilafortuny a 10 minuts del final va posar tensió al matx, però finalment els 3 punts es van quedar a casa.

Partit molt incòmode el de dissabte al municipal contra un equip que no va posar les coses fàcils i el qual va proposar un joc dur des de l'inici. El Montbrió va sortir amb l'esquema habitual del 4-2-3-1, buscant jugar la pilota i obrint les bandes per poder tenir arribada. El vent que bufava va complicar la circulació de la pilota, però tot i això el CEM va intentar posar en pràctica el seu joc habitual.

El partit no va tenir un dominador clar en cap moment, i el joc trabat no deixava que cap dels dos equips agafés la inciativa en el partit. Les ocasions se succeïen en comptagotes i l'equip no tenia arribada. El vent complicava molt trenar jugades amb desplaçaments llargs i s'havia d'intentar jugar la pilota per terra en el mig del camp. Degut a això, es concentrava molt del joc a la mitja i no permetia aconseguir una bona circulació.
Segurament és el partit més fluix del CEM des que ha començat la lliga, el qual en cap moment es va trobar còmode al terreny de joc ni trobava un sentit de joc que li permetés arribar amb facilitat. Tot i això, en una jugada aïllada, el Sales robava una pilota a la frontal de l'àrea i aconseguia marxar dels seus dos defenses a cops i a trompicons. La fe de l'Òscar en no perdre la pilota va fer que aquest es quedés sol davant el porter i el seu posterior xut creuat va acabar al fons de les malles. Aquest gol donava una bombolla d'oxigen als locals que els tranquilitzava i els permetia jugar amb més calma. Fruit d'això, els verd-i-negres van poder augmentar l'avantatge en una contra on Rudi va marxar per velocitat del marcador i es va quedar sol davant el porter, però la definició segueix sent l'assignatura pendent del jove davanter i el seu xut va sortir desviat. Seguidament després d'aquesta jugada, Joan robava la pilota a la frontal de l'àrea i engaltava un potent xut, el qual va aconseguir blocar el porter en dos temps. Després d'això, es va arribar a la mitja part.

A la segona, el CEM va sortir disposat a no especular amb el resultat i anar a buscar el gol de la tranquilitat. Jugant a contra vent, els locals van començar molt forts i amb ganes de marcar el més aviat possible, i quasi que ho aconsegueixen. En una bona triangulació, Sales aconseguia rematar davant del porter, però aquest va poder desviar el seu xut. Més tard, era el Guillem qui quasi aconsegueix el premi del gol en un remat de cap a la sortida d'un córner. I poc després era Sales qui en una gran internada a l'àrea feia la passada de la mort, però un defensa aconseguia desviar a córner.
Tanta intensitat es mereixia un premi, i aquest va arribar al minut 28. Pitarch sacava una falta amb un xut am molta col·locació i molt potent des de quasi mig camp, el qual va sorprendre al porter i li va passar per damunt. Un autèntic golàs que donava tranquilitat als locals. Quedava poc més d'un quart d'hora i el partit semblava encarrilat. Després d'això, el Montbrió va intentar adormir el partit perquè anessin passant els minuts, i el Vilafortuny cada cop més anava a la desesperada. I va ser així com en una ocasió aïllada, el central dels visitants va penjar una pilota a l'olla, on un dels seus davanters es va plantar sol davant de Rolando. El seu xut el va parar en primera instància el porter, però el següent rebot el va tornar a caçar el punta, que encara amb més rebots i entremig de dos defenses va aconseguir foradar la porteria.
Aquest gol va posar una mica nerviosos als locals, que no volien permetre que se'ls escapessin tres punts tant treballats. D'aquesta manera, els minuts restants van ser d'intentar aguantar la pilota com fos, i el Vilafortuny tirant d'èpica. Tot i això, els locals van tenir l'oportunitat de matar el partit del tot en un contraatac on Sales va marxar per velocitat i va intentar superar el porter des de fora l'àrea, però la sortida d'aquest va evitar el tercer gol. Per sort, el xiulet final va arribar i el CEM va celebrar alleujat una nova victòria molt important i la qual farà augmentar la confiança en aquest equip que cada vegada roda millor.

Després del partit, els periodistes de la redacció van tenir accés a la llotja, on entremig de canapés i ampolles de cava, van poder entrevistar al president del club, Pere Rovira, el qual comentava que: "Avui ha estat un partit molt complicat, on el vent no ha deixat fer un bon joc. A més a més, el Vilafortuny defensava molt fort i impedia qualsevol jugada d'atac. Per sort, la qualitat individual del nostre equip ens ha permès fer dos molt bons gols que ens han donat la victòria. Hem començat bé aquest campionat, i hem de seguir en la mateixa línia de bon joc. Esperem que la setmana que ve ens surti un bon partit i poguem aconseguir els 3 punts." Quan el periodista va volguer fer-li una altra pregunta al president del club, aquest va contestar que: "Si em disculpeu, ja no puc contestar més preguntes, que s'està fent fosc i encara he de fer caixa al bar i he d'anar a tancar els llums i les portes."

Aquesta setmana el Montbrió jugarà un partit amistós el dimecres a 2/4 de 10 contra la Reddis, equip de primer regional, en l'annex del Camp Municipal del Reus Deportiu. El proper partit de lliga serà el dissabte 31 d'Octubre a les 15:30 al camp del Riudecols. Us hi esperem a tots!