AQUEST ANY SÍ !


El passat dia onze d’octubre el CEM ( Club Esportiu Montbrió ) debutava a la lliga de Tercera Regional al Grup 23. Això ha succeït gràcies a que s’ha estat treballant des de mitjans de la temporada passada planificant la que tot just acaba de començar.

Hi estem dedicant moltes hores perquè creiem que és necessari que Montbrió tingui un equip de futbol on puguin jugar els seus vilatans. Tota iniciativa per fomentar l’esport en aquest poble és poca i juntament amb les ganes que tenim de jugar i netejar la imatge del club ens ha fet tirar endavant. Crear el club de nou, redactar nous estatuts, dur a terme reunions amb la Federació i amb l’Ajuntament, planificar la plantilla, trobar sponsors són algunes de les tasques que hem dut a terme perquè dissabte passat tot funcionés a la perfecció.

Per altra banda, volem agrair a totes les botigues, entitats, a l’Ajuntament i als socis la seva col·laboració. Sense tots ells aquest repte no l’hauríem pogut tirar endavant i és per això que els en volem donar les gràcies.

Pel que fa a la vessant esportiva en futures publicacions podreu consultar els resultats, la classificació i els diferents partits que anirem duent a terme. Això sí, sempre tenint present que el primer partit de lliga 2008-2009 el CEM va guanyar per 4 a 1 a les Borges del Camp. Sabem que una flor no fa estiu i que s’ha d’anar partit a partit, però amb ganes i il·lusió perquè no aquest any sí. A més a més, animem a tothom a que assisteixi als partits per fer costat a l’equip. Tots units serem més forts.