U.D.Riudecols 1 - C.E.Montbrió 4

La tarda del 25 d'octubre es va disputar la tercera jornada de lliga. El partit es disputava al camp municipal "Joan Mestre" de Riudecols i els equips enfrontats van ser el Riudecols i el Montbrió.
El Riudecols amb el factor camp a favor va obrir el marcador en la primera ocasió que va tenir. El Montbrió estava tranquil ja que sabia que els gols no trigarien a arribar i va continuar el seu joc sense baixar el cap. I els desitjos es van complir. A la sortida d'un corner Ernest Frigola va rematar de cap al fons de la porteria. Minuts més tard, Gasama va fallar una clara ocasió tirant la pilota amb el cap a un pam del pal, però no va arribar el gol i amb l'empat al marcador va arribar el descans.

A la represa el joc va continuar igual, sense canvis en cap equip. Fins que després d'una passada en profunditat, el Jordi Anguera va batre el porter rival posant l'un a dos al marcador. Al cap d'una estona, amb una jugada calcada a l'anterior, el Jordi A. va fer una passada de la mort a Gasama que aquest cop no va desaprofitar l'ocasió i va foradar la porteria rival. L'un a quatre el va firmar el Jordi Pedret a la sortida d'un nou corner amb molta picardia. Així es va acabar el partit, amb vicotria del Montbrió que en acabar la tercera jornada portava set punts, els mateixos que va aconseguir en tota la temporada passada.