C.E Montbrió 0 - La Pastoreta 4

Realment no sabem com explicar el que va passar aquest dissabte passat durant el partit entre el C.E Montbrió i La Pastoreta, però bé, ho farem.
El protagonita principal de la "pel.lícula" va ser l'àrbitre, la seva actitud, la seva actuació, i els jugadors dels dos equips van ser el secundaris, i quan en un partit passa això... mal vamos.
La primera part va ser del tot disputatda, amb molta intensitat, amb poques ocasions de gol, on es va veure que realment els dos equips s'hi jugaven molt, s'hi jugaven seguir en la part alta de la classificació. La Pastoreta finalment es va avançar al marcador i amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part i pràcticament el partit.
La segona part... quina història, com hem dit abans, de pel.lícula. Ben aviat el C.E Montbrió es va quedar amb un home menys al començar el ball de targetes tant grogues com vermelles i al començar també l'espectacle arbitral. Tot i aquesta desventatge numèrica, el CEM va poder aguantar bé el partit, creant ocasions però va durar poc ja que les expulsions van continuar tallant d'aquesta manera qualsevol capacitat de reacció. Pim pam pum, grogues, vermelles, expulsions, mossos d'esquadra,... quin desastre. Així vam arribar al final del partit, bé, quasi al final, perque al minut 86 ens vam quedar amb 6 jugadors i no es podia continuar. Està clar que La Pastoreta, davant d'aquesta aventatge, van marcar el segon, el tercer i el quart.
Els que vau poder assistir al camp, vau podeu ser testimonis d'aquesta actuació arbitral, de l'actitud en contra nostra que va tindre en tot moment, de la xuleria, de la prepotència que va mostrar el Sr. Francesc Martorell, i això que en principi era bon àrbitre. I per acabar d'adobar-ho, els que vau estar fins al final, vau poder veure com l'àrbitre pujava al cotxe de l'entrenador que juntament amb algun jugador van abandonar junts les instal.lacions.
Esperem que aquests tipus d'actuacions no es tornin a repetir perque la sensació d'impotència que provoca és molt forta, però només ens queda dir i pensar una cosa, en seguir endavant, a evitar el màxim possible aquests fets i sobretot, a preparar-se per el proper partit, que ni més ni menys, es jugarà contra el Mont-roig, el proper diumenge a les 16:00 h.