SALOU 3 - MONTBRIÓ 0

Després de 7 partits jugats, aquest dissabte al camp del Salou, el Montbrió va patir la segona derrota de la temporada. Va ser un partit marcat des del començament pel fort vent que bufava, no era l’esclafit que fa unes setmanes va deixar Salou de “pates arriba” però Déu ni do.

La primera part va acabar tal com havia començat, amb 0 a 0, amb poques oportunitats per part del dos equips i on el CEM va haver d’atacar contra vent. Tot semblava indicar doncs que als següents 45 min i amb el vent a favor els tres punts vindrien cap a Montbrió i seguir amb la ratxa de bons resultats fora de casa, però no va ser així.Al prinicipi de la segona part la tònica de joc va ser molt semblant a la primera tot i que el Montbrió s’hagués pogut avançar després d’una errada del porter local que el Gassama va estar apunt d’aprofitar. Però després d’aquesta oportunitat el Salou es va avançar al marcardor i pocs instants després l’àrbitre no va volguer pitar un penal força clar a l’àrea local que hagués pogut significar l’empat a 1. Al cap de 5 minuts el Salou marcava el segon i poc després el tercer fent inútil l’intent de remuntada per part del Montbrió.

No va ser un bon partit el de dissabte però que segürament servirá per poder millorar cara els propers partits que venen, sobretot el d’aquest dissabte al nostre camp i contra el Marina Cambrils.