C.E MONTBRIÓ 2 - VANDELLÒS 2

Tot anava de cara aquest dissabte per aconseguir els tres punts, el bon resultat al camp del Mont-roig, l’estrena dels pantalons, de les samarretes d’escalfar, la visita d’un equip que només portava 1 punt de 15 possibles… Però com va dir algú ja fa molt de temps, “futbol es futbol”.

A part de tots aquests bons ingredients inicials, cal sumar-hi que de bon començament el Montbrió es va avançar al marcador amb un clar 2 a 0. Primer marcava (o potser no) el Gassama, aprofitant una pilota que quedaba morta dins l’àrea petita i poc després, el Jordi Anguera aconseguia el segon amb un xut dels seus. La pel.lícula de gairebé cada semana semblava que es tornaria a repetir, avançar-se rapidament i després treballar la victòria. Però no va ser així, pocs minuts abans d’acabar la primera part, el Vandellòs, amb una jugada afotrunada a pilota parada marcava el 2 a1.

La segona part, el CEM va començar amb ganes de sentenciar el més aviat possible el partit però no hi va haver manera i al minut 85, el Vandellòs marcava el segon. A corre cuita l’equip va intentar donar la volta al marcador però no va ser possible donant raó a aquell que fa tants anys va dir allò de… “futbol es futbol”.