Empat per tancar la primera volta

ALMOSTER 3 - 3 CEM

Aliniació: Marc, Toni, Guillem, Arnau, Marçal, Benet, Wilson, Sales, Jose, Rudi i Ferran. També va jugar Roger.

Un partit on es van poder veure les dues cares del CEM d'aquesta temporada. En la primera part, un bon CEM, amb ritme, ocasions i serietat. Rudi marcava el primer gol als dos minuts, en una jugada d'estratègia de còrner. Als 25, Jose s'estrenava com a golejador  i Sales al 44 aconseguia el 0 a 3.
Ningú es podria imaginar que aquest 0 a 3 es transformaria en un empat al final, ja que el CEM es mostrava segur i contundent. Però a la segona part, va canviar la cosa radicalment. No es volia la pilota, hi havia nervis (ja que es recordava la remuntada del Hospitalet, tot i guanyant 0 a 2). I així va ser. Dos gols de falta directe i un de còrner van posar el 3 a 3 definitiu.

Va ser un partit per reflexionar, ja que no es pot perdre de cap manera un resultat de 0 a 3 a favor.

El CEM tanca la primera volta molt irregular i amb moltes coses a millorar si es vol fer un passet més. Esperem que la segona volta sigui millor.