Ditxosos còrners ....

CEM 2 - 2 MASPUJOLS

Aliniació: Marc, Toni, Arnau, Oriol, Marçal, Benet, Sales, Wilson, Ferran, Rudi i Jose. També va jugar Roger.

El CEM torna a deixar escapar la victòria a l'últim minut i de còrner.  Sembla a ser que ja és com un malson que el rival remonti el marcador i que al final, pugui esgarrapar algun punt mitjançant jugades de còrners. I així va ser. En la primera part, domini absolut del CEM, que es va posar ben aviat al marcador en el minut 2, quan Sales aconseguia un gol molt matiner, en creuan una pilota. Les coses es posaven de cara pel CEM, i més quan en el 30, Rudi marcava el segon gol. Domini absolut, ganes i intensitat eren de part del CEM. Però a les acaballes de la primera part, una malentesa a la defensa del CEM i la única ocasió que el Maspujols va arribar a l'àrea rival, va aconseguir el 2 a 1.

La mitja part va servir per donar instruccions de que la cosa anava bé, però que s'havia de marcar algun gol més per no patir.
El CEM va seguir dominant el partit en la segona part. Estàvem més a prop del 3 a 1 que de l'empat. Rudi en un remat de cap va sortir desviat per poc, i la millor ocasió va ser per Ferran en un u contra u del porter, però el seu xut final el va poder treure Magí de la línia de gol (Magí debutava com a visitant al Municipal). A les acaballes del partit, en l'últim minut, l'àrbitre va xiluar un còrner molt dubtós a favor del Maspujols. I en la rematada van aconseguir l'empat a 2 definitiu. Altre cop es feia injustícia pel CEM. Ja en l'última jugada del partit, un davanter del CEM es va plantar davant de la porteria, i al veure que Marc sortia a per la pilota, es va llançar a la piscina per veure si l'àrbitre xiulava penal, però no va ser així.

Així doncs, empat molt injust a 2. Altres dos punts que s'escapen pel CEM, i que això fa que no estigui per la posició més alta de la classificació. Només falta seguir lluitant, seguir jugant i intentar no deixar perdre més punts. El dissabte es juga a l'Espluga de Francolí.