Primer partit i primera victòria

CEM 4 - 0 PORRERA

Aliniació: Marc, Dani, Guilem, Arnau, Oriol, Joan, Benet, Salas, Marçal, Ferran i Jose. També van jugar Wilson i Jaume.

Després d'aplaçar el primer partit de la temporada, el CEM començava la nova aventura a quarta catalana al municipal i davant del Porrera, equip que la setmana passada va guanyar el seu primer partit des de feia dos anys. Així doncs, els homes entrenats per Prats i Toni volien començar amb una victòria. I així va ser. Tot i que el resultat final marca un contundent 4 a 0, la veritat és que la victòria va ser treballada.

Es començava el partit amb una mica de nervis, ja que el CEM volia avançar-se aviat al marcador i marcar distàncies des del principi. Però el Porrera va demostrar que té molt més bon equip i molt ben plantat al terreny de joc. Alguna ocasió aïllada per part dels davanters del CEM  i poca cosa més. El Porrera, per contra, no podia apropar-se a la porteria del CEM, tret d'un xut molt llunyà i d'un còrner.  A les acaballes de la primera part, Jose va avisar ja en un un contra u, que el porter va poder desviar la pilota amb el peu. I ja quan s'esperava la mitja part, Ferran aconseguia el 1 a 0 de gol murri, en anticipar-se a la sortida del porter visitant. Així doncs, s'arribava amb un 1 a 0 a la mitja part.

En la segona, el CEM sortia fort i amb ganes de tancar el partit. I així va ser. Ja els últims 15 minuts de la primera part com en la segona, el bon ritme de joc del CEM ja va poder demostrar que era superior. Benet al 53 aconseguia el segon gol de falta directa. El Porrera se li acabaven les forces, i el CEM ho aprofitava per seguir marcant la diferència. Marçal, al  81 aconseguia el 3 a 0 i cinc minuts més tard, Wilson aconseguia el definitiu 4 a 0.

Així doncs, primer partit i primera victòria de la temporada. Un partit que ha estat bastant treballat. La propera setmana el CEM visita al camp d'un dels favorits de la competició, La Bombonera de Maspujols. Serà un partit molt i molt complicat on el CEM intentarà treure els tres punts per donar un símbol i un avís a tots els altres equips que fent les coses bé i sèries, es poden guanyar molts partits.

Serà el DISSABTE, a les 16.00  a MASPUJOLS!