Primera derrota ... on es podia perdre!

MASPUJOLS 2 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Dani, Guillem, Arnau, Oriol, Benet, Joan, Salas, Marçal, Ferran i Jose. També va jugar Wilson.

Partit que es presentava molt complicat a La Bombonera de Maspujols. Ja se sabria que el partit no seria gens fàcil. I així va ser. En la primera part, podem dir que hi havia un empat tècnic a tot, en ocasions (ben poques hi van haver), en possessió de la pilota i en respecte mutu entre els dos equips. I així va ser la primera part.
En al segona, els homes de Jordi Prats sabien que si encaixaven un gol seria molt difícil remuntar, en un camp tant petit com és el de Maspujols. I en el minut 60, en una jugada per la banda, va acabar en un refuig del porter del CEM i el rebot va aprofitar-lo el davanter seu per aconseguir el 1 a 0. En aquells moments el Maspujols va tancar-se  a defensar el resultat. L'entrada de Wilson va ser clau per la remuntada. I l'esperit de l'equip va ser el de intentar aconseguir l'empat. I així va ser quan a les acaballes del partit, ja en el minut 85, Marçal era derribat a terra en un clar penal, que Joan aconseguia marcar i posar el 1 a 1 al marcador. Així doncs es feia justícia. Però la jugada següent, en un còrner que podia ser del tot evitable, el Maspujols aconseguia el definitiu 2 a 1, que suposava la primera derrota del CEM.
Tot i perdre el partit, l'esperit de l'equip per tirar endavant i intentar remuntar, va ser molt positiu. Així doncs, esperem que sigui només una sola ensopegada i s'aconsegueixi la segona victòria, el DIUMENGE a les 17:00 al Municipal, davant de l'Espluga de Francolí.