Hauria d'haver durat 70 minuts ....

ESPAÑA CANONJA 4 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Ferran, Magí, Prats, Marçal, Sales, Ramó i Rudi. També van jugar Oriol B, Joan, Benet, Wilson.

El passat dissabte, el CEM es desplaçava al camp de l'España Canonja, equip que està a la tercera posició de la classifiació. Així doncs, era una visita molt complicada. Però el CEM volia acabar l'any amb una victòria merescuda i de prestigi. Però no va poder ser. Tal i com indica el titular d'aquesta entrada del blog, fins al minut 70 el CEM va fer un partit perfecte, aguantant el rival i potser fins i tot sent superior. Però a partir del 70 es va enfonsar i va acabant encaixant 4 gols.

I el partit començava bé pel CEM quan en el minut 10, Sales es plantava davant del porter, i la pilota va fregar el pal. Primer avís del CEM que feia veure que no havien anat a passar la tarda, sinó a posar les coses molt difícils al tercer classificat. Llavors la Canonja va tenir una ocasió en un u contra u, però marca va poder desviar la pilota. Llavors ja en el minut 25, els locals es van avançar amb un xut de fora l'àrea molt ben col.locat, que venia d'un rebot del porter visitant. Tot i aquest gol, el CEM seguia lluitant i plantant cara. I fruit d'això, en el  30, Prats aconseguia l'empat, en superar un u contra u al porter local, i després introduïnt la pilota al fons de la xarxa. Feia justícia aquest gol. Finalment, gairebé a els acaballes de la primera part, Ramó va tenir el 1 a 2 a les seves botes, però el porter local es va lluïr i va poder desviar la pilota. Així doncs, a la mitja part, empat a 1 i es veia que el CEM tenia opcions de guanyar, ja que feia un partit molt i molt digne, aguantant el rival i tenint clares ocasions. Els homes de Toni ho deixaven tot al camp i estaven molt concentrats.
En la segona part va seguir la tònica de la primera. Un CEM serio, un Espanya Canonja que va posar una marxa més, però que veia com el bon posicionament dels homes de Toni i la serietat, aconseguien aguantar el marcador. Però a falta de 20 minuts va venir el declive del CEM. Es va baixar molta intensitat del joc i això ho va aprofitar l'equip local per marcar tres gols, dos de fora l'àrea i un de falta directa. Els jugadors del CEM es veien molt superats. Finalment, l'àrbitre fa pitar el final del partit.

Remarcar la bona imatge del CEM fins al minut 70, que va jugar  de tu a tu a un rival molt i molt complicat. Seguir millorant i que les vacances de nadal serveixin per desconectar i per començar amb bon peu el 2014, que esperem que sigui un bon any a nivell esportiu i també a nivell de club.

BONES FESTES, BON NADAL I UNA BONA ENTRADA D'ANY 2014!!