Any nou ... guió de sempre !

CEM 1 - 1 UNIÓ ASTORGA

Aliniació: Marc, Magí, Guillem, Oriol V, Arnau, Marçal, Joan, Stefan, Prats, Ferran, Rudi. També van jugar Ramó, Oriol B i Benet.

El CEM volia començar l'any amb una victòria a casa contra un rival que estava a la part mitja baixa de la classificació. Així que era una ocasió bona per sumar els tres punts i començar a retallar distàncies amb els seus perseguidors a la classificació. Però tal i com indica el títol d'aquesta jornada, va seguir el guió de sempre. A la primera part, va ser un domini clar dels locals. Tenint ocasions molt i molt clares però que no entraven a la porteria. En una rematada de Rudi de cap, la pilota va sortir desviada a fora per ben poc. En el minut 17, Rudi es plantava sol davant del porter, però va fallar el seu xut, però el rebot va anar a parar a les botes de l'Stefan, i aquest va marcar el primer gol seu com a jugador del Montbrió. Pujava el 1 a 0 al marcador, i la sensació és que el CEM podia aconseguir marcar més gols. Ferran , cinc minuts més tard, també va tenir un u contra u amb el porter, però també va fallar el xut. El CEM dominava el partit de dalt a baix i tenint ocasions molt clares. Però no s'aconseguia  ampliar el marcador. A la mitja part, doncs, s'arribava amb un 1 a 0, perillós, però a la vegada injust per les ocasions clares desaprofitades.
En la mitja part, Toni va demanar concentració als seus jugadors, ja que una errada l'equip visitant es podia posar al partit. Va començar la segona part amb l'equip visitant disposat a aconseguir el gol de l'empat. I va arribar en el minut 56 en una triangulació ràpida de la davantera reusenca, que es va plantar davant del porter local i va creuar la pilota.  Cop feble pels jugadors locals, que veien com podent anar 3 o 4 a 0, el visitant empatava el partit. Llavors des de l'empat fins al final, el partit va anar a banda i banda. Els locals volien aconseguir el gol de la victòria, i els visitants també anaven a buscar-lo. Les ocasions van minvar i es va arribar al final del partit amb un injust empat a 1.

Tot i que la segona part va ser més igualada, a la primera el CEM va dominar clarríssimament el joc i les ocasions, tot i que les desaprofitava. Així doncs, empat a casa en el primer partit de la temporada. A seguir treballant i a veure si arriba aviat la victòria que serveixi per donar moral a l'equip.
El pròxim partit serà al camp de La Pastoreta, l'últim partit de la primera volta, DISSABTE A LES 16.00