Derrota però partit molt i molt seriós.

ALCOVER 3 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Oriol B, Guillem, Arnau, Ferran, Magí, Joan, Benet, Sales, Ramó i Rudi. També va jugar Wilson.

El CEM es presentava al camp de l'Alcover, un camp molt difícil, amb quadre, degut a les diverses baixes de l'equip i sansions. Així, les paraules tècniques abans del partit eren molt clares: s'havia de fer un partit seriós, i es tenia molt poc a perdre i molt a guanyar.
I així va ser. El CEM es plantava als primers minuts de joc concentrats, ben posicionats i amb un comportament seriós, tal i com es va demanar als jugadors verds. Cal dir que hi van haver poques ocasions de gol, en un i altre equip. Alguna escapada de l'Alcover, que intentava tocar la pilota i entrar per banda, però tant la defensa com el porter del CEM estaven concentrats per tal d'evitar el perill. Rudi va tenir una ocasió molt clara, en un regat a la frontal de l'àrea, i que finalment va fer un xut amb l'esquerra (la seva dolenta) que el porter local va poder desviar en una molt bona intervenció. En el 38, va ser Sales, qui va xutar juts a la creueta de la porteria i la pilota va rebotar a dins de la xarxa. Una gran dosi de confiança i d'esperança pel CEM, que repetim que va fer un partit molt seriós. Però a les acaballes de la primera part, en una rematada d'una centrada, i quan ja faltaven dos minuts pel descans, l'Alcover va poder empatar el partit. Un càstig molt i molt dur i inmerescut pels jugadors verds. Així al descans s'arribava amb empat a 1.
A la segona, es va veure que l'Alcover portava una marxa més. El CEM es limitava a defensar de les contres de l'equip blaugrana. Amb l'empat a 1, Rudi va tenir una ocasió molt i molt clara en rematar una centrada, però la pilota va rebotar al pal. Potser hagués canviat el signe del partit, o potser només seria un miratge. Però l'Alcover seguia atacant i atacant, i fent contres perilloses. I quan quedaven 6 minuts, arribava el 2 a 1 , en una ràpida contra, que el defensa Arnau va poder evitar, però la pilota va rebotar al porter i va entrar. I ja a la desesperada per aconseguir almenys un empat, també en una contra l'Alcover aconseguia el 3 a 1. El CEM es va veure limitat degut a que només tenia un canvi de jugadors.

Així que derrota al camp de l'Alcover, però destacar la bona imatge i el partit seriós de tot l'equip, jugadors, entrenador i delegat de l'equip!
El pròxim partit serà el dissabte 14 de desembre, ja que aquest cap de setmana és pont. Ens visita al municipal l'Alhambra, equip que està just per damunt del CEM i que és un dels equips de la "lliga" del CEM, ja que estarà lluitant per no baixar. Així que un partit molt important el que es disputarà al municipal. Aquesta setmana serà clau i ens va molt bé que no hi hagi lliga per recuperar efectius, tornar a agafar forces per afrontar uns partits que venen que són claus per tal de que el CEM faci un passet més i estar més tranquil aquest any per mantenir la categoria. Així que es necessitarà el suport, com sempre fidel, de l'afició i segur que els jugadors ho donaran tot per aconseguir la victòria.