Final sense sort

CEM 1 - 1 ALHAMBRA

Aliniació: Marc, Arnau, Guillem, Oriol V, Oriol B, Joan, Marçal, Sales, Stefan, Ferran i Rudi. També van jugar Ramó, Benet, Wilson i Magí.

Partit molt important que es jugava al municipal davant d'un rival directe per la permanència de la categoria. Així doncs, les paraules al vestidor de Toni eren que s'havia de guanyar fós com fós! Cal remarcar que tornava a l'equip l'Stefan, després de la greu lesió que es va fer al genoll. Un noi compromés amb l'equip i amb moltes ganes de demostrar el futbol que té als peus. El partit va començar bastant bé, amb la primera ocasió en el primer minut de joc pels verds, però Ferran no va poder acabar de rematar la centrada feta per Sales. El CEM seguia intentant creant un bon joc i intentant portar perill a l'àrea rival. Però va ser en una contra d'un sac de còrner a favor, que l'Alhambra aconseguia el primer gol del partit, en un mà a mà amb el porter, que Marc la va poder desviar però el rebot va anar a les botes del jugador visitant, i que podia introduïr la pilota dins la porteria. Gerro d'aigua freda pels locals. Tot i això, Toni esperonava als seus per tal de tirar el partit endavant. Cinc minuts després, l'àrbitre no va donar un gol als locals, perquè segons ell, la pilota no va entrar del tot a la línia de gol. Una jugada molt polèmica. Tret d'això, l'Alhambra es va defensar amb ordre i el CEM no aconseguia portar perilla  la porteria rival.
A la segona part, als 8 minuts, Ramó, que havia entrat en aquesta segona part, aconseguia l'empat a 1, en finalitzar una jugada trenada del CEM. Així doncs, donava ales a l'equip local per poder capgirar el marcador. L'Alhambra es limitava més a defensar-se i no va posar gaire perill a la porteria local. I ja en la recta final del partit,  en l'últim minut, Rudi queia a terra després d'una falta d'un defensa de l'Alhambra i l'àrbitre ho va castigar amb penal a favor del CEM. Un penal claríssim. I una ocasió d'or per poder marcar i aconseguir els tres punts de partit. Però Ramó, que va agafar els galons per xutar el penal, va errar la pena màxima. I el rebot tampoc va tenir sort d'aconseguir el gol. Una ocasió molt clara desaprofitada pel CEM. I en els minuts de descompte, l'Alhambra podia haver aconseguir el gol de la victòria, però la defensa i una parada de Marc ho van evitar.

La conclusió és que es podien aconseguir els tres punts. Però la sort en aquest cas no va somriure de part del CEM. Setmana que ve es jugarà el dissabte a la tarda contra l'Espanya Canonja, equip situat a la tercera posició de la lliga. Un partit que es preveu molt difícil però que s'intentarà tancar l'any amb una victòria o, si més no, amb un bon sabor de boca.

1,2,3... MONTBRIÓ!