Vells fantasmes, amb imatge bona!

CAMP CLAR 4-2 CEM
Aliniació: Jaume, Magí, Marçal, Guillem, Arnau, Victor, Joan, Salas, Prats, Ferran i Rudi. També van jugar Marc, Stefano, Ramó,. Oriol B, Oriol V.

El CEM, després de la victòria i injecció de moral en l'últim partit que va disputar a les Borges (recordem que la setmana passada es va aplaçar el partit contra l'United), es disposava a realitzar un bon partit al camp del Camp Clar, equip que en principi estarà en les posicions per aconseguir l'ascens a segona territorial, i equip que aquest any ha baixat de categoria. El CEM es plantava amb tres cares noves a la convocatòria, el Víctor, mig centre tècninc, l'Stefan, mig o carriler molt ofensiu i amb molt bona tècnica, i Oriol V, central contundent vingut del Duesaigües.
Però tal i com indica el títol de la crònica d'aquesta setmana, arribaven vells fantasmes en el nostre equip i en el joc, ja que podríem dir que dels 4 gols locals, tres van ser mig regal del CEM. El primer ja en el minut 5, quan en un mal refús de la defensa, el Camp Clar es va avançar al marcador amb un gran gol. Però sis minuts després, Rudi aconseguia empatar el partit en un molt bon remat de cap, vingut d'una falta. Però no va durar massa l'alegria visitant, ja que cinc minuts després, aconseguien el segon gol en un penal polèmic i innecessari. Llavors el CEM va començar a tocar la pilota i a crear ocasions de gol. Val a dir que fins al final de la primera part, el partit estava molt igualat, cosa que feia que el CEM seguia treballant per aconseguir marxar amb algun punt del difícil camp tarragoní.
En la segona part, en el 62', el Camp Clar aconseguia el tercer gol, en un còrner on el refús es va quedar a les botes d'un rival, i aquest amb molta seguretat i qualitat, enviava la pilota al fons de la porteria. Tot i aquest tercer gol, el CEM feia diferents canvis per poder aproximar-se al marcador i així poder tenir alguna opció final d'aconseguir l'empat. I el resultat va donar el seu fruit quan Rodolf, fent el segon gol de la tarda, aconseguia el 3 a 2  a falta de deu minuts. Però quan el CEM itentava aconseguir l'empat i semblava que arribaria, en una contra i en una jugada poc clara i embolicada entre la defensa i el porter, el camp clar aconseguia el 4 i definitiu gol. I així es va acabar el partit.
El resum del partit el podríem defini com molts partit de l'any passat. Amb la feinada i el treball que fa l'equip no pot ser que regalem els gols. Sempre ho diem que si ens fan un gol que sigui perquè s'ho han treballat l'equip contrari i no pas per errors propis. Però sempre hem de pensar que les coses es fan per intentar ajudar a l'equip i no pas al contrari. I estar tranquils i que els nervis no s'apoderin de l'equip, perquè amb el treball i constància vindran els bons resultats.
El pròxim dissabte serà una bona ocasió per aconseguir els tres punts a casa, davant del Salauris, equip que ha pujat de categoria aquest any però segur que ens posarà les coses difícils. Serà a les 4, ja que a les sis es jugarà el Barça-Madrid. Així doncs, dissabte a les 4 de la tarda CEM-SALAURIS.