Segueix la mala ratxa!

BONAVISTA 3 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Magí, Arnau, Jordi D, Miquel, Guillem, Joan M, Marçal, Jordi P, Ferran i Rudi. També van jugar Jordi R, Wilson, Ladis i Sales.

El CEM es plantava a Bonavista amb la idea de poder guanyar el partit i poder sortir de la zona calenta de la classificació. Però ja al primer minut de joc, el Bonavista va aconseguir el primer gol del partit. Així doncs, gerro d'aigua molt freda pel CEM en el primer minut. En els primers minuts, va ser el Bonavista que va dominar el joc, i el CEM de mica en mica aconseguia portar al partit a on volia, amb ocasions de gol. Ja a les acavalles de la primera part, Rudi aconseguia l'empat amb un bon contratac.
En la represa del partit, el CEM es va llançar a l'atac per aconseguir una victòria important, però va ser el Bonavista que en un remat de falta aconseguia fer pujar el 2 a 1 . Ja a la desesperada, el CEM intentava almenys no perdre el partit. El Bonavista anava fent de les seves, amb entrades bastant dures. I ja gairebé al final del partit, aconseguia el 3 a 1 definitiu.
Així doncs, nova derrota del CEM que complica la salvació.