Aquest és el club que porto al cor!!

MARINA 0 - 2 CEM

Aliniació: Marc, Magí, Guillem, Marçal, Miquel, Jordi P, Ferran, Sales, Wilson, Ramó, Rudi. També van jugar Joan, Ladis.

El CEM es presentava al municipal de Cambrils, davant d'un vell conegut com el Marina. Aquest va jugar les seves cartes, i va fer jugar al matx al camp gran de Cambrils. Els duels d'anys anteriors es recordaven a la retina dels jugadors i aficionats. I el què va passar l'any passat també. Però ja és aigua passada La rivalitat entre els dos clubs es tenia present, i la situació actual també, ja que si el CEM guanyava, deixava el Marina en última posició. Si guanyava el Marina, el CEM ja es podia despedir de la salvació.  Així que el CEM, podríem dir que es jugava la vida. Va sortir molt ben col.locat i el matx en tot el temps va ser de molt de respecte entre els dos equips, ja que es jugaven molt. Però va ser el Marina que va tenir un parell d'ocasions molt clares a la primera part, però que no van aconseguir el gol. També en va tenir el CEM, però les van desaprofitar. A la mitja part el 0 a 0 era juts i evident. Així doncs, la xarla del Toni a la mitja part, va servir per poder injectar la TESTICULINA que faltava als nostres jugadors.
En la segona meitat, el CEM va sortir a mossegar i a guanyar el partit. I així va ser, quan en el minut  65, Sales aconseguia rematar una falta i fer pujar el 0 a 1 al marcador. El partit el va controlar el CEM, amb bones jugades i posessions llargues. Aquest era el CEM que tots volíem veure tota la temporada. I en un contratac, Jordi Ramó, jugada de les seves per emmarcar, aconseguia el 0 a 2 definitiu. El Marina es va volcar a l'atac, però el gran treball de tots els jugadors del CEM, defensivament, van poder aguantar el marcador. Ja a les acaballes del partit, Miquel va tenir les botes el  0 a 3, però no va arribar a rematar per poc. Així doncs, primera victòria fora de casa, primera vegada que es deixava la porteria a 0 i deixavem la última posició pel Marina. 
Setmana que ve, l'Hospitalet arriba al Municipal. El CEM vol seguir la bona ratxa de resultats i així poder-se aferrar encara a la salvació. Més que mai, tothom a animar al CEM!