1, 2, 3 ... MONTBRIÓ! MONTBRIÓ! MONTBRIÓ!!

CEM 1 - 0 MAS PELLICER

Aliniació: Marc, Arnau, Marçal, Jordi D, Miquel, Joan, Guillem, Jordi P, Ferran, Ramó i Rudi. També van jugar Ladis i Rofes.

El CEM tenia una oportunitat d'or de sortir del penúltim lloc de la classificació, ja que el dia abans el Marina (que ja ha quedat matemàticament últim de la classificació) i el Maspujols van perdre els seus partits. Així que es presentava una ocasió molt bona pels homes de Toni per seguir sortint de la cua de la classificació. Així doncs, els primers minuts de joc era domini del CEM, que tocava i tenia ocasions per aconseguir el gol. I ja en el minut 13, Rudi aconseguia un rebuig dins de l'àrea del Mas Pellicer, i després d'un corner, el primer gol i únic de la tarda. Llavors el Mas Pellicer va intentar estirar una mica les línies, però la defensa del Montbrió i el mig camp treballaven de valent perquè no arribessin a la porteria local. Es van desaprofitar un parell d'ocasions i el resultat hauria de ser més ampli. 
Després del descans, el Mas Pellicer va ser el clar dominador del joc, en contres perilloses i realitzant un joc molt violent i brut. Fins i tot hi va haver agressions per part de l'equip visitant que l'àrbitre no veia o no ho volia veure. El joc era molt travat, degut a la violència (i diem violència perquè era així) de l'equip visitant. Impotents per no guanyar a un equip que està en la part baixa, només es dedicaven a repartir llenya. Però el CEM va poder aguantar els cops i les ocasions rivals. El Mas Pellicer va tenir un parell de ocasions molt clares, destacar una falta directe que el porter del CEM, el Marc, va poder desviar en una molt bona intervenció, i en un u contra u contra el Marc, que la pilota va anar al travesser. Finalment, l'àrbitre va xiular el final del partit i el CEM aconseguia una victòria molt treballada i molt valuosa, que li significa pujar una posició i avançar al Maspujols a la classificació.
Dissabte que ve, al camp de La Pastoreta, es jugarà l'últim partit de la temporada, on s'intentarà guanyar el partit en un rival molt i molt difícil, i així poder mantenir aquesta tercera posició per sota, que pot ser que serveixi per aconseguir el mateniment de categoria.

Donar les gràcies a l'afició local per tota aquesta temporada, pel suport donat a l'equip, tant en els bons moments, con amb els dolents. Als desplaçaments d'aficionats del Montbrió als diferents camps, que sabem que molta gent ens ha seguit. Esperem guanyar el dissabte i mantenir la divisió!
Tots junts fem que aquest petit club, sigui un gran club.
Moltes gràcies a tothom i recordeu que... 

SOTA L'ESCUT BATEGA EL COR D'UNA GRAN AFICIÓ, JO SÓC DEL MONTBRIÓ!!