EMPAT AMB SABOR A POC


El CEM realitza un dels partits més seriosos de la temporada i manté contra les cordes durant tot el partit al Cambrils United, que mai es va sentir còmode en el terreny de joc. El fort vent que va bufar va dificultar molt el joc per part dels dos equips, però el CEM, molt més acostumat a jugar en condicions climatològiques i terrenals dures, va dominar el partit i va ser clar mereixedor de la victòria, que per desgràcia no va arribar.


Després del bon partit realitzat la jornada anterior contra el Marina, el CEM volia corroborar aquest bon joc i aconseguir tancar l'any 2011 amb una victòria davant de la seva afició. Enfront tenia un Cambrils United acabat de baixar de 1era regional i que en teoria està cridat a estar a entre els favorits per pujar de categoria, tot i que els seus resultats i el joc vist aquest dissabte ho posin en dubte.
Els homes de Joan Enric van començar molt enxufats el partit, controlant bé la pilota i dominant tot i el vent que bufava. Poc a poc els verd-i-negres s'anaven acostant a les immediacions de l'àrea rival i les ocasions començaven a arribar. Primer va ser Anguera amb un xut creuat el que va estar molt a prop de fer pujar el primer gol al marcador. Més tard, en la jugada més clara del partit, Sales donava una passada de cap en profunditat a Rudi i aquest encarava el porter. Quan ho tenia tot de cara per marcar, el jove davanter inexplicablement i en un gran error va voler ajustar massa la pilota al pal i aquesta va sortir fora. Aquestes errades són les que fan restar punts i així va ser. Poc després, es va arribar a la mitja part.

En la segona part, el guió va ser el mateix, tot i que el vent va augmentar encara més i la dificultat per jugar va ser més gran. El Cambrils quasi que no va disposar de cap ocasió clara per marcar, i el CEM s'anava acostant sempre amb perill a la porteria rival. Els davanters verds-i-negres anaven provant jugades d'atac però no encertaven en l'última passada o en l'últim remat. En una gran jugada de Prats, aquest va fer paret amb Rudi i va entrar dins l'àrea, creuant la pilota en la sortida del porter. Quan tothom ja cantava gol, el meta va aconseguir treure una increible punta de peu amb la qual va desviar la pilota a córner. No hi va haver gaire temps per res més i l'àrbitre va assenyalar el final del partit.

Val a dir que mirat fredament aconseguir un empat contra un dels equips capdavanter no és un mal resultat, però vist el joc de l'equip i l'enorme superioritat que va tenir davant del rival, és clar que mereixíem la victòria. Però bé, tot el que sigui sumar és bo i poc a poc i amb l'ajuda de tots el CEM aconseguirà escalar posicions i situar-se en una zona tranquil·la. Ara és moment de celebrar l'acabament d'un any molt bo per l'equip en que s'ha assolit un ascens històric pel poble. Que tingueu tots un molt bon Nadal i un bon any nou 2012!!! Ens veiem al camp del Maspujols el 8 de Gener. 1, 2, 3 Montbrió, Montbrió, Montbrió!!!