EMPAT IMPORTANTÍSSIM

El CEM aconsegueix un valuós empat al camp del Marina Cambrils i s'assegura dependre d'ell mateix per aconseguir l'ascens de categoria. Tot i que el partit va ser molt dur i es va haver de treballar molt, els verd-i-negres van aconseguir aguantar l'embestida local i treure un punt importantíssim de Cambrils.

Dissabte era un partit a caixa o faixa, si perdiem, deixàvem de dependre de nosaltres mateixos per aconseguir pujar de categoria, però si empatàvem o guanyàvem ens asseguràvem dependre únicament de nosaltres per aconseguir l'objectiu. I així va ser, l'equip va sortir amb moltes ganes de defensar el treball realitzat durant 9 mesos i de no permetre que el Marina pensés que tenia cap possibilitat.
Però aquell dia el Marina, que jugava amb algun jugador del seu equip superior (tot i les màfies i les patranyes que constantment realitzen i que diuen que no són filial de ningú), va fer un molt bon partit i no deixava que el Montbrió gaudís de la possessió de la pilota, cosa que els va matar quan van anar a Montbrió, ja que es van veure repassats de dalt a baix i el CEM els va donar una lliçó de com es juga humilment a futbol, i no de manera tramposa i xulesca que sovint caracteritza la directiva del Marina.
La qüestió és que el Marina estava ben posicionat, la tocava bé i fruit d'això va venir el primer gol del partit. En una passada buscant l'esquena de la defensa, el seu davanter es va poder escabullir i va creuar la pilota davant la sortida de Marc, fent pujar el 1 a 0 al marcador.
Aquest gol va tocar als jugadors del CEM, que veien com el Marina estava realitzant un partit molt complet i no els deixava jugar còmodament. Poc després, es va arribar al descans amb la sensació que es podia fer més.
A la segona part, el CEM va sortir enxufat a pel partit, ja que sabia que ho havia de donar tot sinó volia deixar escapar l'oportunitat de dependre de si mateix. I així va ser, a la segona part els jugadors del Marina ja no tenien tan controlat el partit i el CEM va anar estirant línies. Poc a poc s'anava apropant a la porteria rival amb passades interiors que els davanters intentaven aprofitar. En una d'aquestes jugades, Magí passava la bola en profunditat a la banda a Rudi i aquest intentava marxar del seu marcador, el qual en última instància aconseguia posar la cama i fer-la rebotar en Rudi, i la pilota sortia per línia de banda. En aquell moment es va produir un canvi, cosa que va fer desconcentrar als jugadors del Marina. Quan l'àrbitre va donar permís per sacar, el lateral del Marina va sacar cap al seu central a la frontal de l'àrea, i quan aquest va intentar controlar, la pilota li va marxar llarga. Allí, molt atent hi havia Rudi el qual va robar la pilota al central i fent una finta va aconseguir donar la pilota a Prats que entrava com una bala dins l'àrea, i quan es disposava a xutar, va ser objecte d'un clar penal. El mateix Prats va xutar la pena màxima i va fer pujar l'empat al marcador.

A partir d'allí el Marina va intentar alguna cosa, però ja no podia i el Montbrió estava molt ben col·locat al terreny de joc. Així que els minuts van anar passant i en el minut 48 l'àrbitre xiulava el final del partit, i el Montbrió rebia la recompensa d'una feina molt ben feta. La pròxima setmana el CEM intentarà continuar amb la feina ben feta en la visita del Vilafortuny al Municipal. Us hi esperem!