PRIMER PUNT DE LA TEMPORADA


El Montbrió treu el primer punt de la temporada davant de la seva afició contra el Porrera en un partit on no es va jugar bé. S'ha de millorar per aconseguir treure els partits endavant i sumar de tres en tres. Tot i això, l'equip és optimista i treballa dia rere dia per aconseguir la primera victòria de la temporada, que segur que arribarà molt aviat.

Dissabte el CEM debutava davant la seva afició contra un Porrera que la temporada passada va treure els colors de l'equip al seu camp. Conscients d'això i de la derrota soferta en la primera jornada de lliga, els jugadors volien fer un bon partit i aconseguir els primers tres punts de la temporada. Joan Enric disposava de pocs efectius, ja que l'equip té nombroses baixes, però amb la total confiança d'aconseguir els tres punts. I val a dir que es va començar el partit amb bones jugades i amb la possessió de la pilota, però poc a poc el Porrera es va anar fent amb el control de la pilota i el Montbrió va patir de valent en el segon quart d'hora de la primera part. Després d'aquests durs instants, el CEM es va tornar a fer amb la possessió de l'esfèrica i va dominar, tot i que no aconseguia crear ocasions de perill a la porteria contrària. En canvi, el Porrera cada vegada que agafava la pilota aconseguia arribar a la nostra àrea amb perill, però es trobava amb un gran Marc (que va ser l'home del partit), que arrebatava qualsevol ocasió que poguessin tenir. Amb aquestes premises, es va arribar al descans sense un dominador clar.

A la segona part el CEM va sortir amb més ímpetu per intentar fer pujar un gol al marcador que donés tranquilitat, i va estar a punt d'aconsegur-ho amb un bon xut de Garci que va sortir a fora per molt poc. El partit es va anar desenvolupant amb un joc poc fluit i sense clares ocasions de gol. Les notícies més destacades del partit, lluny de ser-ho futbolísticament parlant, van ser que va debutar el jove montbrionenc Roger Filella amb una notable actuació, i que va tornar després de la seva boda i de la posterior lluna de mel el Jordi Anguera, qui va jugar mitja hora i ni que no hagi pogut entrenar en tota la pretemporada, va demostrar que està en forma i va provocar molt de perill a la defensa rival. 

Al finalitzar el partit, les sensacions no eren gaire bones, ja que amb dos partits s'ha aconseguit un sol punt. Tot i això, l'equip manté les il·lusions intactes i les ganes d'aconseguir el més aviat possible la primera victòria de la temporada, i si pot ser aquest dissabte al sempre complicat camp del Riudecols, molt millor. De moment, l'equip segueix treballant, treball i treball, que és la forma amb que els resultats ben segur que acabaran arribant. 1, 2, 3 Montbrió!! 





Una foto de la boda del Jordi i la Meritxell, als quals volem donar l'enhorabona des de la redacció digital i des del club. Per sort de l'equip, el Jordi aquest cap de setmana ja va tornar a jugar i esperem que a partir d'ara torni a ajudar al club amb la seva tècnica, amb les seves passades perfectes i sobretot amb els seus xuts de falta mil·limètrics. 



Enhorabona Jordi i Meritxell!!!