COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA




Aquest diumenge el Club Esportiu Montbrió inicia una nova campanya a 3a territorial amb l'objectiu d'aconseguir un bon joc i regalar tardes de bon futbol als espectadors que baixin a veure el partit.

Aquest any hi ha novetats respecte l'any passat. El Miquel Vilella, al qual volem agrair la feina feta durant aquests dos anys, ha deixat el càrrec que ha passat a ocupar el Joan Enric, el qual ha agafat amb molta il·lusió i amb les ganes d'aconseguir bons resultats i un bon joc, al qual desitgem molta sort des de la redacció digital.
A més a més, Jordi Prats, el montbrionenc que ha arribat més amunt en el món del futbol, arribant a jugar a 2a B, que ja formava part de la junta directiva, ha fitxat com a jugador i com a preparador físic, per tal d'aportar tots els coneixements que al llarg de la seva carrera futbolística ha anat aprenent, i intentar millorar l'equip tan tàcticament com físicament, cosa que ja s'ha començat a notar a la pretemporada. Desitgem també molta sort i bons resultats des de la redacció.
A part de Prats, l'equip també s'ha reforçat amb l'arribada de joves promeses de la masia montbrionenca i d'altres bons jugadors de pobles veins com ara l'Alfons de Vilanova, el qual pot aportar moltes dosis de qualitat a l'equip, i el Joan, un defensa amb molta projecció. Menció especial es mereix el Marc Gibert, un experimentat porter cambrilenc que l'any passat militava a les files del Marina Cambrils i que aquest any s'ha unit al nostre equip, demostrant la importància que tindrà amb les seves grans parades que ja ha protagonitzat durant la pretemporada.

Val a dir que l'equip ja fa quasi un mes que treballa i que ha anat jugant partits amistosos contra equips d'una categoria superior, com ara el Riudoms, l'Alhambra, el Despertaferro i les Borges. Més enllà del resultat, aquests partits han servit per començar a fer rodar l'equip i veure quines coses s'han de treballar per millorar-lo de cara a realitzar una bona campanya. L'únic partit que es va jugar contra un equip de la mateixa categoria va ser el passat diumenge contra el Riudecols on l'equip va aconseguir una treballada victòria per 1 a 0.
Aquest diumenge comença la lliga al camp de l'Alcover i esperem que el nostre equip comenci amb bon peu i amb molta il·lusió. 1, 2, 3 Montbrió, Montbrió, Montbrió!!!