Dos mals resultats

CEM 0 - 2 ESPLUGA DE FRANCOLÍ

El passat dimecres al vespre, es van jugar els 25 minuts pendents del partit al Municipal entre el CEM i l'Espluga, ja que en el seu dia es va suspendre degut a que un foco de l'estadi no funcionava. Doncs bé, es van reprendre aquests 25 minuts.
Al principi, el CEM va sortir a per totes, ja que intentava aconseguir almenys l'empat. Però l'Espluga es va defensar bé i perdia molt de temps en sacs de banda, de porteria, jugadors al terra.... El CEM va disposar d'alguna ocasió per empatar, un rebot que va quedar just damunt de la línia de gol, Wilson en un xut llunyà que es va desviar per poc. I ja  a les acaballes del partit, i amb dos defenses, l'Espluga aconseguia el gol de la tranquilitat en un xut creuat de fora l'àrea.

Així doncs, no es va poder remuntar el partit.

HOSPITALET 2 - 2 CEM

Aliniació: Marc, Toni, Arnau, Guillem, Dani, Ferran, Benet, Marçal, Salas, Wilson i Rudi. També va jugar Jose.

Es disputava un altre partit pendent, el de la primera jornada, entre l'Hospitalet (cuer de la classificació) i el CEM. Aquest últim té les baixes per lesió del Joan i de l'Oriol, que esperem que es recuperin ben aviat. En el partit, hi va haver dues cares ben diferenciades. La primera part va ser clar domini del CEM,  on  van imposar un bon ritme (tot i el vent que sempre fa a Hospitalet). Totes les ocasions eren pels homes de Prats. Rudi aconseguia el 0 a 1 en transformar un clar penal al minut 11. I ell mateix aconseguia rematar una jugada d'estratègia de còrner al minut 27. Marçal va tenir a les seves botes el 0 a 3, però es va quedar sense forces al xut final. I Wilson també veia com el seu xut el podia aturar el porter d'Hospitalet. A la mitja part, doncs, s'arribava amb 0 a 2 al marcador.

Poc s'ho esperava Prats i els jugadors del CEM que en la segona part canviarien tant les coses. I així va ser. Tret dels deu primers minuts, que alguna ocasió per fer al 0 a 3 van tenir i així tancar el partit, l'Hospitalet va començar a avançar línies.  Al 57 aconseguien el 1 a 2 en un contraatac. I ja quan quedaven 5 minuts pel final, aconseguien el  2 a 2 en un xut llunyà i creuat. Molt mala imatge la dels jugadors del CEM, ja que semblaven adormits i es pensaven que el partit estava guanyat.

La conclusió d'aquests dos partits és que s'ha de seguir jugant i lluitant per aconseguir guanyar els partits i intentar tancar abans els resultats. Encara queden dos partits pendents (el derbi a Montroig i el d'Almoster) però realment si es vol pujar de llocs a la classificació, no es poden deixar escapar més punts. Encara queden dues jornades per acabar la primera volta (aquest dissabte visitem Les Borges, el líder de la classificació) i després vindrà al municipal La Selva B, equip que també està a la part alta. Així doncs, dos partits que marcaran els llocs del CEM abans d'acabar la primera volta.