Fi de la primera volta... a per la segona!!

PRIMERA VOLTA
Després de no poder actualitzar el blog en la primera volta de la lliga, tornem amb ganes d’informar a la gent sobre el què fa el CEM! Així doncs, després d’una primera volta on la podem definir com molt justeta, el CEM vol seguir amb la bona dinàmica que l’ha acabada, tot i que els resultats amb més d’una ocasió no han acompanyat. Cal destacar que en la primera volta, Pere Gertrudix va deixar ser entrenador del CEM a la 8a jornada, degut als horaris laborals. Des de llavors ha agafat l’equip Toni Aragonès, il.lustre jugador del CEM! I cal destacar que, des de l’arribada del Toni, el CEM té una altra cara i sobretot, té TESTICULINA! Actualment, el CEM ocupa la última posició de la taula de classificació, però hi ha quatre equips amb pocs punts de separació. Així doncs, el primer partit de la segona volta pot canviar i molt la posició del CEM!

Entre tots ho tirarem endavant!

CEM 2 - 2 VILASECA "B"

ALINEACIÓ: Marc, Magí, Jordi D, Arnau, Miquel, Prats, Marçal, Salas, Ferran, Rudy, Ladis. També van jugar Joan i Wilson.

Primer partit de la segona volta, on el CEM vol començar a remuntar llocs i a fer una volta més bona que la primera. Tot i això, les baixes de l’equip no ajudaven gens. Així doncs, el CEM va sortir a fer un bon paper i a deixar-se la pell al camp. En el minut 15, però, l’àrbitre va xiular penal a favor del Vilaseca, ja que un davanter de l’equip rival va xutar la pilota i Oscar Salas, protegint-se la cara amb les mans, li va rebotar la pilota. En el xut, el porter Marc va endevinar la trajectòria de la pilota i el va parar, fins i tot el rebot, que va anar a parar als peus del rival i no va poder batre la porteria del Montbrió. Tot i aquest ensurt, el CEM seguia intentant fer el seu joc. Però va ser el Vilaseca que en un contraatac, va poder avançar-se al marcador, al finalitzar una jugada ràpida i un u contra u amb el porter. Però just abans de pitar la finalització de la primera part, Jordi Díaz ens té acostumats amb el gol, i no va fallar. Va aprofitar una pilota que va quedar morta a l’àrea petita del porter visitant, i va aconseguir l’empat a 1. Així es va arribar al descans. En la segona part, el CEM va sortir a guanyar, ja que si fins ara el seu nivell no era gaire bo, s’havia aconseguit un empat davant d’un equip com el Vilaseca. En el minut 60, Jordi Prats va aconseguir avançar al CEM, després d’un tir excel.lent de falta, on va entrar per tot l’escaire de la porteria rival. Semblava que seria una dosis d’oxigen pel CEM, i que podria emportar-se la victòria. Llavors el Vilaseca va començar a fer el seu joc dur i contundent. En el minut 70, en un mal rebuig de la defensa, el davanter del Vilaseca es plantava davant de Marc, i va poder posar l’empat a 2 al marcador. Fins al final tot era possible, però va acabar el partit amb un empat a 2.
Empat merescut, i que deix una impressió de que el CEM no es rendirà i intentarà fer una molt bona segona volta de campionat. De moment la segona volta ha començat millor que la primera, i esperem que segueixi així. Pròxim partit al difícil camp de les Borges del Camp, diumenge a les 17:00 h! Un, dos, tres ... MONTBRIÓ!