LA PASTORETA 3 - C.E MONTBRIO 0

El partit de dissabte va ser un d'aquells que de tant en tant es juguen a Tercera Regional, quan et trobes a la Plaça per marxar cap al camp contrari i veus que hi ha poques sudaderes verdes, quan comences a comptar i només arribes fins a 12 jugadors. Que si jo no hi soc, que avui treballo, que estic malalat, que estic tocat... la qüestió es va anar cap a Reus amb l'alicient de jugar en un camp de gespa artificial, tot un luxe. Les "desgràcies" no acabaven aquí, ja que quan vam arribar al camp, acabava de començar un partit de veterans i això va fer que el nostre matx anés més tard.

La primera part la resumirem molt ràpid, 3 a 0 al marcador amb un domini clar per part de La Pastoreta, un equip de la part alta de la classificació i amb ganes de jugar a futbol (amb aquest camp tot és més senzill).

La segona part, tot i jugar-la gairabé tota amb només 10 jugadors va ser diferent, el marcador no es va moure del 3 a 0. L'equip va mostrar una molt bona actitud, amb ganes d'evitar una dolorosa golejada, posant les coses més difícils als rivals amb un gran esforç. El partit doncs va acbar amb el mateix resultat de la primera part i amb la sensació de que s'havia lluitat fins al final.

Ara venen dos partits importants per poder seguir a la part alta de la classificació. El dissabte de Carnaval es jugarà al camp de les Borges del Camp, on ja ens esperen, i el proper dia 28, el gran derbi, Montbrió -Mont-roig on segürament hi haurà un gran ambient després del resultat de la primera volta.
Fitxa Tècnica
LA PASTORETA: Mauro, Raul (Dani), Valero, Nico, Albert Tafalla, Adrián, C.Moreno Fdez, Jorge (Gabri), C.Moreno Glez, Albert Martí (J.Giráldez) i Javi Alba(Osuna(Chechu)).
MONTBRIÓ: Jaume, Miguel Angel (Sergi Rofes), Pitarch, Narcís, Guillem, Oscar Sales, Jordi, Carlos, David, Antoni i Oscar Rofes.
ÀRBITRE: Oliver Castaño. Ha expulsat per doble amonestació al visitant Pitarch. Ha amonestat als visitants Carlos, Òscar Rofes i Sergi Rofes.
GOLS: 1-0, Javi Alba; 2-0, Albert Martí; i 3-0, Moreno.