Victòria agónica en l'últim partit

CEM 1 - 0 LA SELVA DEL CAMP "B"

Aliniació: Marc,Toni, Arnau, Guillem, Ferran, Marçal, Wilson, Sales, Rudi, Jose, Benet. També va jugar Roger.


Tot el futbol Base del CEM i el primer equip es van presentar el dissabte a la tarda davant de l'afició. Cada any fa més goig veure més nens i nenes defensant els colors del CEM.
En l'apartat del partit, el CEM es volia refer de la derrota del dimecres passat al camp del Montroig. Aquest cop es tenia al davant La Selva del Camp, equip que milita en la part alta de la classificació. Era molt important sumar els tres punts per no quedar-se despenjat de les posicions capdavanteres. Així doncs, el CEM va fer un partit molt serio i amb molt bon ritme de joc. Gairebé a la primera part totes les ocasions eren pel CEM. Però la precisió era el punt feble de la davantera.

En la segona, els nervis començaven a fer-se presents, ja que no s'aconseguia el gol. Una jugada de Ferran va acabar amb un penalti claríssim que l'àrbitre no va voler xiular. I a l'altra banda, igual. També es va saltar un penal claríssim en contra del CEM.  Quan ja es donava per suposat l'empat, Rudi feia una jugada de pur extrem i deixava la pilota a Sales que va rematar just per l'únic forat que hi havia a la porteria i feia embogir el municipal amb el gol.

Resultat molt positiu per trencar una mala ratxa de resultats. Aquest dimarts, el CEM juga al camp de l'Almoster el partit que queda pendent, a les 20.00. Una gran ocasió per col.locar-se tercer a la classificació i tancar la primera volta amb una nota positiva.

1, 2, 3.... MONTBRIÓ!