Derrota al derbi i victòria a l'últim partit de la primera volta

MONTROIG 2 - 1 CEM

Aliniació: Marc, Arnau, Toni, Guillem, Roger, Ferran, Marçal, Sales, Wilson, Jose i Rudi.

El CEM es presentava al camp del Montroig amb 11 justos, després de les lesions de Oriol, Joan i Dani (aquest pràcticament diu adéu a la temporada). I per altra banda, el Montroig feia anys que esperava aquest partit. Cal destacar el fort vent que va fer durant tot el partit i que va ser detonant en la derrota del CEM. Un CEM que va sortir a intentar igualar les possibilitats. Hi havia ocasions pels dos equips. En el minut 12, una centrada a l'àrea de Marc, va ser rematada pel davanter del Montroig, fent abans una falta que l'àrbitre no va xiular. 9 minuts després, Wilson aconseguia l'empat en una bona rematada des de dins de l'àrea. I així es va arribar a la primera part.

En la segona, el fort vent anava en contra del CEM, cosa que va fer que el Montroig tingués pràcticament sempre el control del partit i de la pilota. Alguna ocasió clara que Marc va poder desviar els xuts. A mesura que anava avançant la segona part, el Montroig va imposar un joc molt dur amb entrades dures, insults i males maneres. Juntament amb alguns de la graderia, que feien que la tensió del partit augmentés. I el punt àlgid va ser quan quedaven 5 minuts i el Montroig aconseguia el 2 a 1 definitiu. Un jugador de l'equip rival, va insultar de males maneres al nostre porter i fins i tot li va donar un cop amb la seva cama. L'àrbitre es va mig interessar per la jugada però no va fer res.

Al final doncs, derrota per 2 a 1 al camp del Montroig. Cal dir que ens hagués agradat poder veure un partit amb igualtat de condicions, però el CEM està tenint molt mala sort en les lesions.