LES BORGES 1 - 1 CEM
Aliniació: Marc, Toni, Guillem, Arnau, Dani, Benet, Ferran, Sales, Marçal, Rudi i Jose. També van jugar Wilson i Roger.

El CEM es presentava al camp de Les Borges mancat de forces, degut a les lesions de Joan i Oriol. Això fa que siguin justos els efectius que té el CEM. I a més es vistiava al camp del líder de la categoria. Però Prats va esperonar els seus homes amb una tàctica que era molt evident que es volia anar a pel partit i jugar de tu a tu al rival. I els jugadors van plasmar el què volia el Jordi. El partit va estar bastant igualat en les dues parts. Les Borges es va avançar al 25 en un xut molt col·locat des de la frontal. Era un cop dur pel CEM que li tocava remuntar. Però 5 minuts després, en un còrner, Sales aconseguia l'empat en rematar de cap. Llavors Les Borges es va estirar una mica per aconseguir fer el segon, però els homes de Prats estaven ben col·locats i feien molt bé les seves cobertures.

A la mitja part, en vés de recular i aguantar el marcador, Jordi deia als jugadors que era possible marcar i emportar-se els tres punts. L'actitud dels jugadors va ser molt bona. En els primers 30 minuts de la segona part, el domini el portava el CEM, tot i no disposar de ocasions ben clares. Ja en els darrers minuts, i després de la lesió del Dani (esperem que no sigui gaire cosa, tot i que pinta malament) els jugadors de Les Borges van fer un passet més per emportar-se la victòria, però entre la gran defensa, el gran treball dels mitjos i de tot l'equip, es va aconseguir aguantar l'empat.

Així doncs, un empat que el podem donar per bo. Ara, durant aquestes dues setmanes que es jugaran tres partits. El primer serà aquest DIMECRES, A LES 20.00 EL DERBI contra el Montroig a Montroig. Segur que serà un partit vibrant, ja que fa anys que no es viu un derbi. A més, el Montroig ocupa la tercera posició, a dos punts del CEM i amb dos partits més. El DISSABTE  A LES 18.00 es jugarà contra La Selva del Camp, i abans es farà la presentació dels equips base. I el DIMARTS A LES 20 es recuperarà el partit al camp de l'Almoster.

Així que tres partits seguits per acabar la primera volta i on es situarà realment el CEM a on li toca. Si es guanyen els partits, ens podem  situar segons. Així que s'anirà a pels tres punts en cada partit i demostrar que el CEM és candidat per pujar de divisió!

US ESPEREM DIMECRES A LES 20.00 AL CAMP DEL MONTROIG!

1,2, 3. ... MONTBRIÓ!!!