Toquem fons !

CEM 0 - 2 Sant Pere i Sant Pau

Aliniació: Marc, Magí, Oriol B, Marçal, Joan, Benet, Rudi, Sales, Ferran, Ramó i Wilson.

El CEM es plantava al partit més important fins ara de la temporada amb 11 jugadors justos, degut a les lesions i baixes d'última hora dels jugadors del CEM. Així doncs, es podia pensar que seria un partit molt difícil contra un rival directe. I la derrota es veia mig assegurada.

I així va ser. Durant la primera part, va ser un partit igualat, amb molt de respecte pels dos equips i sense ocasions clares per cap banda. El SP i SP va aprofitar un contraatac molt ràpid, i en una centrada, el seu davanter va empalmar la pilota tal com venia i aconseguia un gran gol. A la mitja part s'arribava amb el 0 a 1.

En la segona semblava que el CEM estava més espavilat. Ramó va tenir un parell d'ocasions molt clares davant del porter, que va fer unes bones intervencions evitant l'empat dels verds. I l'estocada final va arribar amb el segon gol del SP i SP. Llavors la impotència que no es podia fer res ni tant sols cap canvi es va apoderar del Municipal.

En definitiva, pas endarrere de les aspiracions del CEM a aconseguir la permanència, ja que els rivals directes s'escapen. Així doncs, aquests sis partits que queden, seran una final, sobretot als de casa. Aquest dissabte jugarem a les 17.00 al camp del Bonavista.

1,2,3 ... MONTBRIÓ!