El líder tampoc pot amb el Municipal!

CEM 0 - 0 VILASECA "B"

Aliniació: Jaume, Magí, Guillem, Oriol V, Oriol B, Benet, Marçal, Stefan, Ferran, Rudi i Arnau. També van jugar Sales, Ramó i Victor.

Aquesta setmana ens visitava el líder, el Vilaseca. Després de l'ensopagada i forta de la setmana passada al camp dels Salauris, era important que no volessin els punts del municipal, lloc on des de fa mesos que no coneix la derrota, i a on els homes de Toni es troben com peixos a la peixera. I així va ser, que el líder tampoc es podia emportar els tres punts del Municipal.
El CEM s'ha limitat a fer bé la feina, seriosos i esforçant-se perquè no marquessin els visitants. Els visitants han tingut ocasions, però entre els pals, el Jaume i un gran Arnau, han fet impossible que els visitants marquessin.  A les acaballes del partit, Marçal va tenir una ocasió molt clara però no va poder aconseguir el gol de la victòria. 

Cal destacar que els jugadors del CEM lluïen una samarreta per donar ànims a Jordi Prats, amb el lema: Ànims "Coyote" Prats, t'estem esperant, per donar suport a la greu lesió que pateix.

Així doncs, empat merescut i ben treballat. El problema el tenim fora de casa, on ens costa moltíssim sumar els tres punts o almenys l'empat. Ho intentarem aquest dissabte, a les 16.00, al camp del Mas Pellicer. Així doncs, entre tots ho tirarem endavant SEGUR!

1,2.3 ... MONTBRIÓ!